"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא תאמינו: נטע ברזילי חושפת מה יקרה על הבמה בגמר האירוויזיון

הכוכבת שהביאה לנו את הניצחון ב-2018 לא מפסיקה להפתיע • ברזילי תוצנח אל הבמה ותשיר קאבר ללהיט מהאייטיז בתלבושת שהיא לא מהעולם הזה

,עודכן
0השמעה
צילום: דניאל קמינסקי // נטע ברזילי

נטע ברזילי, שהביאה לנו את הניצחון באירוויזיון בשנת 2018, תופיע הערב (מוצ"ש) כחלק מהתוכנית האומנותית בגמר אירוויזיון 2023. אתמול היא כבר הספיקה לעשות חזרה גנרלית מול חבר השופטים, שהייתה סגורה לצופים.

נטע ברזילי // צילום מתוך פייסבוק

הבוקר העלתה ברזילי לחשבונות האינסטגרם והפייסבוק שלה מקבץ תמונות בו היא חושפת את הבגד המיוחד איתו תעלה על הבמה, או יותר נכון – תרד אל הבמה.

ברזילי תוצנח מתוך מבנה מיוחד שנבנה לאירוע ותבצע שיר חדש במסגרת החלק האומנותי שמציג גירסאות של שירים שיצאו מהעיר ליברפול. ברזילי בחרה בגירסת קאבר ללהיט האייטיז של להקת "דד אור אלייב" YOU SPIN ME ROUND.

נטע ברזילי לאחר הזכייה באירוויזיון // צילום: אי.אף.פי,צילום: אי.אף.פי

כיאה לכוכבת עטורת תלבושות, שתמיד מצליחה לחדש ולייצר באז סביבת האאוטפיטים שלה, ברזילי תופיע בבגד גוף שחור ומבריק שאליו מחוברים סוג של רגלי עכביש מוזהבים וגדולים התלויים על גופה בצורה של כנפיים. לכל אלה מתווסף מחוך מוזהב.

נטע ברזילי באירוויזיון 2019,צילום: GettyImages

על הסטיילינג של הכוכבת אחראי איתי בצלאלי, שאמון על הלוקים של ברזילי וגם של המתמודדת שלנו,נועה קירל, שמדורגת בינתיים בטבלאות ההימורים במקום הרביעי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר