"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי הירידה במשקל: עדי בוזגלו הגיעה עם אסי לאירוע - והדהימה אותנו

לרגל זכייתה במיליון שקלים, קיימה אלית מוסאיוף אירוע חגיגי שמיטב משתתפי התוכנית הגיעו אליה • אז איך זה שדווקא מישהי שלא התחרתה בה בכלל גנבה את ההצגה?

,עודכן
0השמעה
עדי ואסי בוזגלו. ביחד מול המצלמות, צילום: ניר פקין

כשלושה שבועותלאחר שזכתה ב"הישרדות", אלית מוסאיוף חגגה את המיליון באירוע חגיגי בהפקת שון בלאיש ב"שלוותה" בנמל תל אביב, וכולם הגיעו לחגוג לה. אנחנו כבר התרגלנו לראות את השורדים על האי בלבוש מינימלי, אך האם הם הצליחו לייצר לוקים אופנתיים מוצלחים? ביקורת אופנה לפניכם.

הזוכה המאושרת עצמהנראתה מעולה באוברול שעוצב עבורה במיוחד על ידי שלומי דדון. מוסאיוף לבשה אוברול שחור עם חגורה רחבה שמדגישה את המותניים, מכנסיים בגזרה ישרה וחלק עליון ללא שרוולים בגזרת מעטפת מעוטר בפנינים.

שתי זוכות בתמונה אחת. מוסאיוף ואייבנדר // צילום: אור גפן

חביבת הקהל, הדוגמניתמאיה קיי, די אכזבה אותנו. היא הגיעה לאירוע בטוטאל לוק קז'ואל חורפי, שפחות מתאים לאירוע שכזה. היא לבשה מכנסי ג'ינס כחולים רחבים, נעליים שחורות עם פלטפורמה, גופיה פרחונית חושפת בטן, ג'קט עור אוברסייז ותיק עור שחור. טוטאל לוק כבד ולא מרגש.

פחות התאימה. מאיה קיי // צילום: אור גפן

המצטיינת של האירוע הייתה הזמרת ענבל ביבי, שהדגימה טרנד שהולך לסחוף את כולנו הקיץ, טוטאל לוק דנים. היא לבשה מכנסי ג'ינס קצרים בגזרה גבוהה, טופ ורוד ומעליו ג'קט ג'ינס קצרצר אוברסייז בעל שרוולים ארוכים בצבע תכלת בהיר, ומגפי ג'ינס גבוהים בצבע כחול פטרול. המגפיים עובדים רק בגלל שכל שאר הפריטים קצרים.

מצטיינת. ענבל ביבי // צילום: אור גפן

סהר כהן, שהגיע יחד עם מוסאיוף לגמר, ממשיך בקו נקי ודי בייסיק שהולם אותו. הוא לבש מכנסיים מחויטים בצבע בז' בשילוב טי-שירט שחורה, סניקרס לבנות וג'קט קליל בצבע בז' עם קונטור שחור, שמשלים את הצבעוניות של כל הטוטאל לוק.

הולם. סהר כהן // צילום: אור גפן

עדי ואסי בוזגלו נראים מצוין עם אאוטפיטים שעובדים טוב יחד. אסי לבש טוטאל לוק שחור עם נעלי ספורט לבנות ומעיך טרנץ' בצבע בז' (החורף עוד כאן? לא ברור) ועדי נראתה מעולה בג'ינס אפור משופשף, חגורה דקה שחורה, טי-שירט לבנה, ג'קט שחור מחויט וקליל שמתאים לעונה ונעלי עקב מושלמות בגזרת שפיץ בצבעוניות של שחור ולבן, שמקפיצות את כל הלוק.

מצוינים. עדי ואסי בוזגלו // צילום: אור גפן

זוכת העונה הקודמת,אלה אייבנדר, הגיעה בטוטאל לוק חום שמזכיר לנו צבעוניות סתווית ופחות אביבית, אך נראה עליה טוב. היא לבשה סט שכולל חצאית מיני וטופ סליבלס, תיק יד חום ועקבים עם פרינט קמופלאז'.

צבעוניות סתווית. אלה אייבנדר // צילום: אור גפן

דניאל ציונינראה מעולה בסט שחור מחויט עם רקמות פייטים זהובים בשילוב עם סניקרס בשחור ולבן, עם משקפיים בעלי עדשות צהובות. אנחנו מטורפים על סטים, ולראות גבר בסט בכלל משמח את לבנו.

שימח אותנו. דניאל ציוני // צילום: אור גפן

ארגן את האירוע. אלית מוסאיוף ושון בלאיש // צילום: אור גפן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר