"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מייצגת את ישראל בעולם? אופירה אסייג הדהימה בתצוגת אופנה במילאנו
מגישת הטלוויזיה פתחה את התצוגה עם פרט מפתיע במיוחד על פניה • "גאווה גדולה", כתבה • צפו

מייצגת את ישראל בעולם? אופירה אסייג הדהימה בתצוגת אופנה במילאנו

אופירה אסייג פותחת תצוגה במילאנו| צילום: אור גפן

מגישת הטלוויזיה פתחה את התצוגה עם פרט מפתיע במיוחד על פניה • "גאווה גדולה", כתבה • צפו

,עודכן
0השמעה

שבוע האופנה במילאנו שמתקיים בימים אלו מושך אליו את השמות הגדולים ביותר, ובין כל הכוכבים יש לנו גם נציגות ישראלית מכובדת, עם תצוגת אופנה של פולה בליק דיין, בהפקת שון בלאיש. בליק ארזה איתה את חברתה הטובה אופירה אסייג, שפתחה את התצוגה עם פרט אחד מעניין במיוחד.

אור גפן

צפו: אופירה אסייג כובשת את בירת האופנה בשמלה קצרצרה

אנחנו בשוק: כשאופירה אסייג גנבה את ההצגה בגמר "הזמר במסכה"

מהפך דיאטתי: כך נראית אופירה אסייג אחרי שרזתה

מגישת הטלוויזיה צעדה על המסלול כשהיא לובשת שמלה בצבע ורוד בייבי ששילבה השראות שנלקחו ממעיל טרנץ' ומקשירת סרט של מחוך. על פניה הונחה מסכת הפנינה של הקוסמטיקאית, ומעליה צויר מגן דוד בצבע כחול.

אופירה אסייג,צילום: אור גפן
אופירה אסייג פותחת תצוגה במילאנו,צילום: אור גפן

אופירה אסייג, שון בלאיש ופולה בליק דיין, צילום: אור גפן

בתצוגה הציגה בליק דיין את מוצרי הפריים שלה מול דוגמניות מובילות וסלבס מהעולם.

אסייג שיתפה בהתארגנות מאחורי הקלעים, ואחרי התצוגה העלתה סלפי עם פולה בליק ואחד הדוגמנים, וכתבה: "עם מגן דוד על הפנים שלי בגאווה גדולה! צעדתי על המסלול בשבוע האופנה בתצוגה של פולה שלי עם המוצרים המדהימים שלה במילאנו", וחתמה עם אימוג'י של דגל ישראל.

צילום: מתוך אינסטגרם

מאחורי המהלך עומד רצון לעורר מודעות נגד האנטישמיות הגוברות בעולם ובאירופה בפרט, וכסימן לאיחוד ולחיבור בעם, לאור ההתרחשויות האחרונות בישראל. נציין כי אסייג אמנם דגמנה אחדות על המסלול, אבל לא נשארה אדישה לאירועים האחרונים בישראל, ושיתפה בדעתה הפוליטיתבעמוד האינסטגרם שלה. על פוסט של אורית סטרוק היא כתבה: "אישה רעה", ובסטורי אחר כתבה: המדינה נשרפת, בושה, בושה, בושה!". לא מסרים מאחדים במיוחד.

מערכת היום

מערכת "היום“ מפיקה ומעדכנת תכנים חדשותיים, מבזקים ופרשנויות לאורך כל שעות היממה. התוכן נערך בקפדנות, נבדק עובדתית ומוגש לציבור מתוך האמונה שהקוראים ראויים לעיתונות טובה יותר - אמינה, אובייקטיבית ועניינית.