"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"יש המון לחץ": נועה קירל מעלה הילוך לקראת האירוויזיון
הזמרת הלאומית הגיעה להשקת חנות חדשה של PUMA, ואנחנו תפסנו אותה לשיחה על הדברים החשובים באמת • איך היא מצליחה לשמור על הקשר הזוגי, והאם נראה אותה מופיעה בכובע מפונפן? • צפו

נועה קירל בהשקת החנות של puma. כתב: אסף הדר, צילום: משה בן שמחון

"יש המון לחץ": נועה קירל מעלה הילוך לקראת האירוויזיון

הזמרת הלאומית הגיעה להשקת חנות חדשה של PUMA, ואנחנו תפסנו אותה לשיחה על הדברים החשובים באמת • איך היא מצליחה לשמור על הקשר הזוגי, והאם נראה אותה מופיעה בכובע מפונפן? • צפו

,עודכן
0השמעה

חנות קונספט ייחודית של חברת האופנה PUMA לפקטורי 54 נפתחה היום (חמישי) בקניון רמת אביב, בעלות של כמיליון דולר. בין שלל הסלבס שהגיעו לאירוע החגיגי, הצלחנו לתפוס את הפרזנטורית העסוקה במדינה – הזמרת נועה קירל, שמתכוננת במרץ לאירוויזיון שיתקיים בחודש מאי בבריטניה.

אירוויזיון: האיום החדש על נועה קירל

הסיכויים גוברים? זהו המקום אליו הגיעה נועה קירל בהימורים לאירוויזיון

המותג של נועה קירל מצדיק את הבאזז? בדקנו

בשיחה עם "ישראל היום" היא מספרת על ההכנות האינטנסיביות. "יש המון התרגשות, אני כל הזמן עסוקה בזה, יש המון לחץ, יש המון ציפיות", היא מספרת.

בריטניה ידועה כמדינה עם סטייל מוקפד, ובולטים ביותר הם הכובעים שחובשים באירועים רשמיים. האם נזכה לראות אותה באחד כזה? "אנחנו עוד עובדים על הלוק להופעה עצמה, לא התאמתי את עצמי לשם, אבל יש המון אירועי יח"צ, ואולי אפתיע שם", היא משתפת.

נועה קירל,צילום: משה בן שמחון

ואיך היא מצליחה לשמור על הזוגיות עם תומר הכהן בין כל ההכנות? "משתדלים לשים הכל בצד, כשאנחנו נפגשים זה אחרי ימים ארוכים מאוד, אנחנו יותר נחים ונהנים מהלבד שלנו. ברור שזה נכנס גם לחיים האישיים, אבל מנסים כמה שפחות".

האם היא מפחדת להופיע מול קהל כל כך גדול, וממי היא קיבלה טיפים לקראת ההופעה? כל התשובות בסרטון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו