"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נסיכה בבלנדסטון: קייט מידלטון הצליחה להפתיע אותנו

הנסיכה קייט מידלטון בחג המולד| צילום: רויטרס

בני משפחת המלוכה נסעו לפארק אטרקציות, ובחרו בבגדים חורפיים במיוחד • ומהו פריט הלבוש שהנסיך ג'ורג' לקח מהארון של אמו? • כל הפרטים בכתבה

,עודכן
0השמעה

הנסיכים מוויילס וויליאם וקייט ניצלו את מזג האוויר החורפי בשבוע שעבר, ויצאו לבילוי עם שני ילדיהם הגדולים - הנסיך ג'ורג' והנסיכה שרלוט - בפארק לפלנד שבבריטניה, שמציע חוויית חג מולד לכל המשפחה. הנסיך לואי בן ה-4 נשאר מאחור ולא הצטרף לבילוי.

מחממת את הלב: הנסיכה קייט מידלטון בלוק חורפי מושלם

להרגיש כמו נסיכה: עפנו על הלוק של קייט מידלטון

-
**

בני המשפחה בחרו בבגדים מחממים שיתאימו למזג האוויר הקר, והצבעוניות הייתה בהתאם ונעה על סקאלה חורפית של גוני חום, כחול, ירוק ובורדו.

View this post on Instagram

A post shared by From Berkshire to Buckingham (@fromberkshiretobuckingham)

נתחיל במה שלבשה הנסיכה קייט - מעיל מעטפת ארוך בגוון קפה שמחירו כ-1,000 דולר, כובע גרב כהה, חולצת גולף שחורה מחממת, והפריט שהצליח להפתיע אותנו - מגפי צ'לסי של המותג בלנסטון, שאנחנו מצפים למצוא אצל הרבה אנשים, אבל לא אצל הנסיכה העדינה. מדובר במראה פשוט ויומיומי, שמתאים לבילוי משפחתי בפארק. אמנם יש לנו הסתייגות מבחירת הנעליים, אבל הן מתאימות בהחלט לאופי הטיול.

View this post on Instagram

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

הנסיך וויליאם בחר בלוק קז'ואלי לחלוטין, ולבש מכנסי ג'ינס, נעלי סניקרס כחולות של נייקי, מעיל מרופד בצבע ירוק וכובע קסקט באותו הצבע.

הנסיך ג'ורג' לבש גם הוא מכנסי ג'ינס וסניקרס כהות של נייקי ומעיל פוך בצבע כחול כהה, וחדי העין שמו לב שכובע הצמר שהוא חובש שייך לאמו.

ונסיים עם הנסיכה שרלוט המתוקה, שלבשה מכנסיים מחממים בצבע בורדו, מעיל פוך בצבע כחול כהה, שמזכיר את המעיל שלבש אחיה הגדול, ומגפיים חומים עם סיומת פס פרווה בצבע שמנת-חום.

View this post on Instagram

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

בעיקר שמחנו לראות שההורים מנסים לייצר רגעים נורמליים עבור הילדים, ובחרו בבילוי משפחתי הרחק מעין המצלמות.

כדאילהכיר