הפקת האופנה של קים קרדשיאן עבור המגזין האמריקני "אינטרוויו" שפורסמה היום (רביעי) עוררה סערה רבה, בעיקר בשל התמונות החושפניות שלו – ואלה עוררו את תגובתה של זוכת "האח הגדול" תקוה גדעון, שלא חסכה דברים מהכוכבת האמריקנית.
"השער של קים הביא לי עצבים, ואני אסביר", כתבה גדעון בתחילת דבריה, אותם פרסמה בסדרת סטוריז בחשבון האינסטגרם שלה. "נתחיל מזה שכמו שיש אופנה לבגדים (איך הייתי חולה על תקופת נעל השפיץ האדומה) , אז יש אופנה של 'גוף'. כן, כן, מה שקראתם! ואני לא מדברת על מודל יופי. לנצח יגידו לבלונדינית רזה וכחולת עיניים שהיא דומה ל'ברבי'. ברבי זאת 'בובה', בובה זאת 'מחמאה' – ומי לא רוצה להיות בובה מוחמאת?".
גדעון הוסיפה: "פעם, לפני 20-15 שנה, נשים עם חזה גדול היו מתפארות בו וכונו 'פמלה אנדרסון'. מי שלא היה לה חזה שופע, הייתה שמה פוש-אפ, מי שהיה לה כסף הייתה מכניסה גם שתלים ומי שהייתה בלי זה או זה – היו מכנים אותה 'שטוחה', 'קרש' וכו'".
עוד כתבה כוכבת הריאליטי: "מנגד, לבחורות עם ישבן גדול היו קוראים 'תחת מזוודה', 'תחת של טריפוליטאית' ועוד – ולא ממקום מחמיא. נשים עם חזה שופע היו מבליטות אותו במחשוף עמוק, בתמונות ובכלל (וזה קורה עד היום). אני לא זוכרת שהיו תמונות עם הגב למצלמה שהציגו ישבן כמו היום. השנים עברו והגיעו כוכבות חדשות: ריהאנה, ביונסה, קארדי בי, ניקי מינאז', קים ועוד רבות – והן שינוי את כללי המשחק. ירכיים הפכו להיות משהו נשי וסקסי. פחות הגדלות חזה, נהפוך הוא – יותר נשים הוציאו את השתלים. והיו יותר הגדלות ישבן, שהפך להיות הלהיט החדש".
בהמשך הסטורי, גדעון המשיכה לצאת נגד קרדשיאן: "יש לי רגשות מעורבים לגביה. מצד אחד היא נראית לי אלוהית, ומצד שני היא מרגישה לי כמו מישהי שלוקחת את כולנו לתהום שיהיה קשה לצאת ממנו. היא הפכה להיות אחת הנשים המשפיעות בעולם, וכל 'שיגעון' שלה הופך לטרנד".
"מעטות הנשים שיש להן גוף כזה טבעי, ושלא נדבר על קים, שאהיה מופתעת אם האישונים שלה טבעיים", הוסיפה. "היא ידועה בסגנון הזה ויש לה תמונות פרובוקטיביות אפילו יותר, אז למה דווקא השער הזה עיצבן אותי? כי זה עוד צעד לצלול פנימה לתרבות הכלום. ילדות, נערות ונשים בוגרות מחקות את התופעה הזו".
הכוכבת סיכמה את דבריה: "זה לא שאני תמימה, אבל אני באמת שלא מבינה מה יפה בתמונה שנראית כאילו צילמו אותה דקה לפני שאת עושה מספר 2, ולאן עוד זה יידרדר? כל החיים אמרתי שכשתהיה לי ילדה, אעשה לה קוקיות ונתלבש אותו הדבר. לאחרונה אני חושבת לאיזה עולם אני אביא ילדה, ואולי בשביל לחסוך לה ולי עדיף שיהיה לי ילד".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו