"הכוכב הבא" חוזרת בקרוב לעונה חדשה, והצילומים של האודישנים כבר החלו. מבחינת שולחן השופטים יש שינוי משמעותי, סטטיק ובן אל עזבו ובמקומם הצטרף רן דנקר, כך שאם בעונה הקודמת שיחקו על המתח בין שירי לנינט, תהיו בטוחים שהאקסים המיתולוגיים דנקר ונינט הולכים לספק לנו הרבה רגעי מבוכה העונה.
View this post on Instagram
למזלנו, כבר דלפו לרשת תמונות של השופטים והמנחים, ואנחנו כאן כדי לבדוק מי הגיע העונה במטרה לבלוט, מי מרגיש בטוח במקומו ולא משתמש באופנה כדי להאפיל על האחרים, ובכללי, מי הצליח ומי פחות.
View this post on Instagram
אחת הנשים הכי יפות בעולם התרבות הישראלי עם הסטייל הכי מסקרן היא ללא ספק נינט, שהגיעה בלוק קז'ואל יחסית לשלב האודישנים, ואנחנו בטוחים שבשלב הביצועים החיים היא עוד תפתיע.
נינט לבשה ג'ינס סקיני כחול בהיר בגזרה גבוהה עם קרע בברך וחגורה חומה עם אבזם גדול, גופיה שחורה, תכשיטים רבים, והשוס - ז'קט מחויט מנצנץ בגוונים של חום ושחור., על הסטיילינג אחראי כמובן גדי אלימלך. טלי םאוור איפרה אותה באיפור דרמטי שכולל עיניים מודגשות, ושגיא דהרי בחר לאסוף את שערה.
View this post on Instagram
שירי מימון לא מחכה לשידורים החיים, וכבר לשלב האודישנים הגיעה הכי גלאם שיש בשמלה שחורה קטנה מבד דמוי עור שחור מבריק בעלת קפלים רבים של המעצבת הודיה אילוז, בסטיילינג של מזל חסון. על האיפור הנקי והעדין אחראית תהילה גוטליב ועל השיער הגלי במראה הטבעי אחראי אדיר יעקב.
View this post on Instagram
מי שהצליח לבלוט מעל כולם הוא ללא ספק הזמר אסף אמדורסקי, שהגיע בסטיילינג מוגזם של בן זייגר. אמדורסקי לבש חולצה מודפסת בגוונים של ורוד ואדום ומעליה ז'קט עם הדפס מנוחש. בנוסף, הוא התאבזר במשקפי שמש עם עדשות כחולות ועגילים מרובעים גדולים, לגמרי רוק סטאר.
View this post on Instagram
קרן פלס נראית זוהרת בגופיה בגוון תכלת אפור מבריק שמדגישה את עיניה ועליונית בצבע כחול כהה עם הדפסים וכתפיים מודגשות, בסטיילינג של אורית חכם. האיפור של עדי איפרגן עם הדגש על הריסים והאייליינר השחור מחמיא מאוד לפלס בשילוב עיצוב השיער המוקפד של אסי זיו שדה.

המצטיינת של הערב היא ללא ספק המנחה רותם סלע, שהגיעה בטוטאל לוק שחור לבן שמורכב מפריטים רבים ומעניינים. סלע לבשה חצאית שחורה עם נקודות לבנות בשילוב טישירט שחורה וז'קט בייסבול שחור בעל שרוולים בצבע אבן עם פס שחור בעל נקודות לבנות ופסולים אדומים.
בנוסף, היא ענדה שרשרת צ'וקר שחורה עם אבזם של לב, שרשרת כסופה ועגילי לב ענקיים, בסטיילינג של סיון חימי. איפור נקי ודגש על השפתיים עם אודם אדום של המאפר אסף באבו ושיער טבעי של יניב זאדה. במילה אחת - מושלמת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו