"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הופעת בכורה: קים קרדשיאן ופיט דיווידסון גנבו את ההצגה בענק
הזוג הכי מדובר הגיע יחד לאירוע בוושינגטון, וגרם לכל צלמי הפפראצי להזיע • היא בשמלה כסופה מהפנטת של בלנסיאגה והוא בסטריט סטייל משגע
הזוג המאוהב. קרדשיאן ודוידסון| צילום: EPA

הופעת בכורה: קים קרדשיאן ופיט דיווידסון גנבו את ההצגה בענק

הזוג הכי מדובר הגיע יחד לאירוע בוושינגטון, וגרם לכל צלמי הפפראצי להזיע • היא בשמלה כסופה מהפנטת של בלנסיאגה והוא בסטריט סטייל משגע

,עודכן
0השמעה

קים קרדשיאןופיט דייוידסון הגיעו אמש (שבת) לאירוע ארוחת הערב של כתבי העת בבית הלבן בוושינגטון, וזו למעשה הייתה הופעת הבכורה הפומבית שלהם כזוג באופן רשמי.

הזוג המדובר צעד בפעם הראשונה יחד על השטיח האדום, והשניים נראו מאוהבים ודביקים במיוחד. לכבוד האירוע היוקרתי, קרדשיאן בת ה-41 היממה עם שמלת מקסי ייחודית וצמודה בגזרת גולף עם צווארון גבוה מבד כסוף נוצץ ומטאלי של בית האופנה בלנסיאגה, אותו לובשת כמעט בבלעדיות כבר זמן רב.

צילום: AP

היא השלימה את השמלה עם תכשיטים נוצצים של לוריין שוורץ, עם מראה שיער פזור ורטוב שהחמיא לה מאוד. המראה היה גלאם ורך זו זמנית ואהבנו את זה מאוד. את הסטיילינג למראה עשתה הסטייליסטית דני לוי, הידועה גם כבת זוגתו של בן אל תבורי.

דייוידסון, בן זוגה בן ה-28, לבש טוקסידו שחור קלאסי של פראדה עם עניבה דקה, אותה הוא שילב עם נעליים סניקרס של VANS בצבע שחור לבן ומשקפי שמש שחורים. יחד זה יצר לוק סטריט שיק ובועט שמתאים מאוד לאופי השובב של הקומיקאי.

צילום: AP

מזל שיש לנו הזדמנות נוספת לספוג עוד קצת אהבה מתוקה השבוע מהשניים. אנחנו כבר מצפים לראות מה ילבשו השניים לאירוע המט גאלה שיתקיים בניו יורק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו