בשישי האחרון הגיעה אורטל עמר להשקת סדרת הילדים החדשה "יסמין מציירת עם קשת וקו", ושם תפסנו אותה לשיחה על אחד הנושאים המסקרנים של התקופה: הרחבת המשפחה של בן זוגה לשעבר, בן אל תבורי, שאיתו היא מגדלת את בנם המשותף, תו פרינס.
עמר לא הסתירה את שמחתה מהבשורה כי תו עומד להפוך לאח גדול, והרעיפה איחולי מזל טוב על אביו. "מגיע לו מלא מלא מזל טוב. הוא הולך להיות אח בכור. מרגש מאוד, משמח ממש", אמרה.
כשנשאלה אם כבר איחלה לבן אל מזל טוב, השיבה בחיוב והוסיפה: "ילדים זה שמחה וברכה. אני שמחה שיהיה לו אח או אחות".
עמר אף חשפה כי בן אל עדכן אותה בבשורה מראש, כדי שתוכל להכין את בנם המשותף לקראת השינוי המשפחתי. "שמעתי על זה לפני כולם, הוא שיתף אותי כדי שאוכל גם להכין את תו", סיפרה. "אני רק פה בשביל תו, שהוא הולך להיות אח גדול, והוא ממש מתרגש".
ומה דעתה על התרחבות המשפחה של האקס? "החיים נמשכים, מביאים ילדים. זה היה צריך כבר לקרות", אמרה.
מלבד אורטל עמר ובנה תו, הגיעו להשקת הסדרה גם מיכל הקטנה עם בנותיה, מאיר סוויסה, שלי גפני, ג'ני צרוואני, עידו מוסרי ואורחים נוספים.
הסדרה החדשה, "יסמין מציירת עם קשת וקו", מביאה למסך עולם צבעוני המשלב ציור, מוזיקה ואמנות לילדים. אחרי יותר מ־20 שנה שבהן הכירה יסמין את עולם הציור לאלפי ילדים, היא מגשימה חלום עם סדרה חדשה שנועדה להכניס את הקהל הצעיר לעולם היצירה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
