"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
כוכבת חתונמי מטילה וטו: "זה שם של כלב"
כשהיא בעיצומו של ההריון השני למשתתפת התוכנית לשעבר, מור רדמי, יש כמה קווים אדומים שהיא לא מוכנה לחצות
חתונמי. צילום: GettyImages

כוכבת חתונמי מטילה וטו: "זה שם של כלב"

כשהיא בעיצומו של ההריון השני למשתתפת התוכנית לשעבר, מור רדמי, יש כמה קווים אדומים שהיא לא מוכנה לחצות

,עודכן
0השמעה
[object Object]

כשהיא בעיצומו של הריונה השני, יוצאת"חתונה ממבט ראשון"מור רדמי, שיתפה לאחרונה את 64 אלף עוקביה באינסטגרם בשיחה משעשעת שהתנהלה בינה לבין עוקבת שלה בהמשך להודעה פרטית שקיבלה ממנה על בחירת השם של בנה הבכור.

כזכור, רדמי נישאה לבן זוגה דיוויד ג'סקל (אותו היא מכנה בחיבה ברשת "הלורד" בריטי יהודי באוקטובר 2024. מאז השניים הספיקו להביא לעולם בן בכור, רפאל, בשנת 2025 וכעת כאמור רדמי בהריון שני.

בהריון שני. מור רדמי,צילום: אינסטגרם

הודעה משעשעת ששלחה לה עוקבת לפני מספר ימים בו סיפרה לה שנתקלה בדיוויד בזמן שטיילה עם הכלב שלה לואי, הובילה לשיחה קצרה ביניהם בה דיוויד שיתף אותה שרצה לקרוא לבנם הבכור לואי, שלגמרי במקרה, כך שיתפה אותה הגולשת, היה גם השם של הכלב שלה.

"לא נעים אבל אנחנו ממש שכנות - אני בפרוג", סיפרה העוקבת למור בהודעה הפרטית ששלחה לה ושיתפה אותה איך נתקלה בדיוויד כשטיילה עם הכלב שלה לואי ברחוב וכיצד דיוויד עצר כששמע אותה קוראת לו ושיתף אותה שלואי היה השם של סבא שלו וכי הוא שקל לקרוא לבנו הבכור רפאל בשם לואי.

מצאה גבר אנגלי. מור רדמי והמשודך ל"חתונמי" שניר שלו ו,צילום: לירון סער

"פעם טיילתי עם לואי הכלב שלי וקראתי לו. הלורד שלך (כינוי החיבה של רדמי לבעלה- ע"ח) עצר ואמר שלסבא שלו קראו לואי ורצה לקרוא לבן שלו ככה. לא היה לי נעים להגיד שאני מזהה אותו ושעדיף שקראתם לו רפאל", סיימה את השיתוף בטון מבודח.

מור מצאה אף היא את הסיטואציה משעשעת והסכימה לחלוטין עם דבריה של אותה עוקבת כשהיא משתפת אותה ולאחר מכן כמובן גם את עשרות אלפי עוקביה באינסטגרם בצילום מסך של אותה ההודעה כולל התשובה שלה:

"בכל פעם שהצד של הלורד מציע שמות לילדים, אני אומרת להם שכאן זה שמות של כלבים", התבדחה מור כשהיא מתכוונת כמובן לכך שהשמות המוצעים מהצד הבריטי של דיוויד ונשמעים ונתפסים כלגיטימיים בבריטניה פחות עוברים בארץ כי הם נשמעים כמו שמות של כלבים. "ליטרלי כל שם שני שהם מציעים", הוסיפה והתבדחה ואז סיפרה כיצד הנושא צף ועלהלפני הלידה של רפאל בזמן שדיברו על שמות: "ואז לפני שרפאל נולד הם אמרו לי לואי כי זה השם של אבא של אמא של הלורד. לא נעים, אבל ישר נפלט לי שזה שם של לברדור", סיכמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו