גיא זוארץ נשבר: "התהפכתי מצד לצד"

רגע לפני שהוא עולה על המטוס לצילומי העונה החדשה של "הישרדות", המנחה הוותיק גיא זוארץ משתף בקושי שבפרידה מהמשפחה, בהדחקות של הרגע האחרון ובמחווה המרגשת של בתו ליה: "אני סולחת לך שלא תהיה ביום ההולדת שלי"

''לא ישנתי כל הלילה''. צילום: אורן בן חקון

בעוד שכולנו מתרגלים לשקט היחסי של הפסקת האש, עבור גיא זוארץ השקט הזה מלווה בסערת רגשות לא קטנה. מנחה הריאליטי האהוב נפרד הבוקר (חמישי) מהבית ומהמשפחה בדרכו לצילומי עונה נוספת של "הישרדות", ולא הסתיר מהעוקבים שלו באינסטגרם את הלילה הלבן שעבר עליו.

גיא זוארץ נשבר: ''התהפכתי מצד לצד''

"הדחקה של הרגע האחרון"

בסדרת סרטונים שהעלה מחשבון האינסטגרם שלו, נראה זוארץ כשהוא מלווה את בתו, ליה, לבית הספר בפעם האחרונה לפני הטיסה הממושכת. "בוקר של טיסה, בוקר של פרידה, בוקר של הישרדות על הפרק", שיתף זוארץ כשהוא יושב ברכבו. "היה לי קשה לישון בלילה, התהפכתי מצד לצד. לא פשוט אף פעם הרגע הזה שאתה מתנתק מהחיים, מהמשפחה, מהילדים, מיעל".

באופן מפתיע (או שלא), זוארץ הודה כי למרות הטיסה הקרובה, המזוודות עדיין לא מוכנות: "אני עוד צריך לארוז, עוד לא ארזתי. אני תמיד מחכה לשנייה האחרונה, זאת הדחקה כזאת".

גיא זוארץ בהישרדות - עונה חדשה, צילום: מתוך התוכנית

''אני סולחת לך''

התיעוד המרגש ביותר הגיע דווקא מהספסל מחוץ לבית הספר. גיא וביתו ליה הקדימו להגיע, וברגע של קרבה שיתף זוארץ את מה שאמרה לו: "ליה אמרה לי: 'אני סולחת לך'. שאלתי על מה, והיא ענתה: 'על זה שלא תהיה פה ביום ההולדת שלי'".

זוארץ ציין כי היציאה לצילומים בתקופה זו מלווה בתחושת הקלה מסוימת בזכות הרגיעה הביטחונית: "העובדה שעכשיו הפסקת אש וחוזרים למסגרות ויש שקט, בלי טילים ועניינים, מקלה עליי מאוד ומשחררת לי את הנסיעה בצורה יותר חלקה".

כעת, כל שנותר הוא לארוז את המזוודה, להיפרד מהאישה יעל, ולצאת לדרך אל האי המבודד. אנחנו כבר מחכים לראות אילו הרפתקאות מחכות לו שם.

גיא זוארץ וביתו ליה, צילום: הסטורי של גיא זוארץ
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר