בנה הבכור של עדן הראל, נועם ישראל בן ה-22, יינשא הערב (ראשון) לבחירת ליבו - כשבמהלך כל היום פרסמה הראל סטוריז נרגשים ברשת מההכנות לחתונה.
באחד הסטוריז שיתפה הראל סרטון של בנה נועם וחבריו חוגגים ושרים "ישמח חתני", וכתבה על גבי הסרטון: "טוב התרגשות ברמות שאין לי מילים. רק בוכה... הלך האיפור".

הסטורי של עדן הראל / אינסטגרם
בסטורי אחר תיעדה את תהליך האיפור של בתה, וצילמה מהצד את העבודה של המאפרת. אחר כך העמידה את המצלמה לפניה ותיעדה את רגעי ההכנות והאיפור שלה עצמה, יחד עם אותה המאפרת וכתבה: "סוף סוף תורי".

עדן הראל מתארגנת / אינסטגרם
לפני כחודש וחצי שיתפה הראל תמונות ממסיבת האירוסים שנערכו יחד עם כל המשפחה, אך ללא תמונה של הכלה. "היא ביישנית וצדיקה, אז שומרת אותה בסוד בינתיים - אני מתרגשת כי בעצם אני מקבלת עוד בת, ואמן אמן בקרוב נכדים. אבל לא מלחיצה", כתבה הראל.
View this post on Instagram
נועם ישראל הוא בנה הבכור של הראל מנישואיה הראשונים למוזיקאי אייל אייזנשטרוס. בשנת 2005 הראל הכירה את עודד מנשה, ושנתיים לאחר מכן התחתנו. לנשיים יש עוד חמישה ילדים משותפים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו