בלבוש KKK קניה ווסט מצהיר: "לא רציתי להביא ילדים עם קים קרדשיאן"

הראפר מייצר שערורייה חדשה והפעם העניק ראיון מחריד כשהוא בתלבושת מלאה של הקו-קלוקס-קלאן בצבע שחור, כולל כיסוי הראש • בינתיים, קים קרדשיאן שוקלת לשנות את הסדר המשמורת

קניה ווסט. צילום: Jordan Strauss/Invision/AP

קניה ווסט לא רצה להביא ילדים עם קים קרדשיאן בשלב כה מוקדם של מערכת היחסים שלהם, כך חשף הראפר בראיון שערורייתי חדש. בשיחה מטלטלת עם די-ג'יי אקדמיקס, הסביר הראפר מדוע לא ראה את עצמו הופך לאב בזמן שיצא עם אשתו לשעבר, וכל זאת כשהוא לבוש בתלבושת מלאה של הקו-קלוקס-קלאן בצבע שחור, כולל כיסוי הראש המחודד המפורסם של קבוצת השנאה המחרידה. 

"רציתי ללבוש את זה אתמול," אמר ווסט בראיון המוזר, "אבל חששתי שאנשים ישלחו אותי לבית חולים בגלל הלבוש שלי".

לאורך השיחה, השניים נדדו בין מגוון רחב של תלונות אישיות ומריבות תעשייתיות של ווסט — כשהם נוגעים בחרטה שלו על מערכת היחסים עם קים קרדשיאן, בתסכולים שלו ממאבק המשמורת על הילדים, בהשפעה של משפחת קרדשיאן על ילדיו, ובחששות בטיחותיים שהובילו אותו לעבור מלוס אנג'לס ליפן.

ווסט גם בחר להגן על דידי – שכרגע נמצא במעצר וממתין למשפט בגין האשמות של סחר בבני אדם למטרות מין – וטען להתחסדות תקשורתית בכך שמתמקדים באמנים שחורים בעוד אחרים נחסכים מביקורת.

הזוכה בפרס הגראמי (47) אמר: "לא רציתי להביא ילדים עם האדם הזה אחרי החודשיים הראשונים של הקשר, אבל התוכנית של אלוהים הייתה אחרת". 

גירושין סוערים ומלחמות משמורת

ווסט וקרדשיאן עברו גירושין סוערים במיוחד שהסתיימו רשמית בשנת 2022, לאחר שקרדשיאן הגישה בקשה לגירושין בפברואר 2021. מהלך נישואיהם שנמשכו כמעט שמונה שנים, הזוג הפך לאחד מהזוגות המפורסמים ביותר בעולם הבידור, עם חשיפה אינטנסיבית בתוכנית הריאליטי "עומדים בקצב עם משפחת קרדשיאן".

הסימנים הראשונים למשבר התגלו ב-2020, כאשר ווסט התמודד עם אתגרים נפשיים והתפרצויות פומביות, כולל קמפיין נשיאותי כושל והתבטאויות שנויות במחלוקת ברשתות החברתיות. במהלך קמפיין פוליטי באותה שנה, ווסט חשף בבכי כי שקל להפיל את בתם הבכורה נורת', מידע שפגע עמוקות בקרדשיאן.

מאז הגירושין, היחסים בין השניים הידרדרו לעתים קרובות למלחמות פומביות בנושאי משמורת וחינוך הילדים, כשווסט מאשים את קרדשיאן ומשפחתה בהגבלת הגישה שלו לילדיו.

קים קרדשיאן ונורת' ווסט, צילום: מתוך אינסטגרם

הסלמה בסכסוך ההורי

ווסט והמייסדת-השותפה של סקימס (44) חולקים ארבעה ילדים: הבנות נורת' (11) ושיקגו (7), והבנים סיינט (9) וסאלם (5).

לאחרונה, המייסד של ייזי וכוכבת הריאליטי נקלעו למלחמה חריפה בנוגע לבתם הבכורה, שווסט רצה לשתף באחד משיריו עם הראפר המושמץ שון "דידי" קומבס, שכרגע נמצא תחת חקירה בגין האשמות חמורות בסחר בבני אדם למטרות מין.

קרדשיאן פנתה לבית המשפט בניסיון למנוע את שחרור השיר, בטענה שהיא מגנה על טובת בתה ומבקשת להרחיקה מקשר כלשהו עם קומבס נוכח ההאשמות החמורות נגדו.

מקור קרוב למשפחה אמר לפייג' סיקס כי "העדיפות הבלעדית של קים היא הרווחה והבטיחות של ילדיה ולהגן עליהם מלהיות בסביבת ההתנהגות השערורייתית של קניה והקשרים המסוכנים שהוא מפתח". 

למרות ההתנגדות המשפטית של קרדשיאן, ווסט התעלם מדרישותיה ושחרר את השיר בכל זאת ברשתות החברתיות. הוא אף החריף את העימות בדרישה שהיא תתקן את סימן המסחר של השם של נורת' כך שיכלול גם אותו.

קניה ווסט וקים קרדשיאן בימים אחרים (ארכיון), צילום: רויטרס

הסכסוך הוביל להאשמות חריפות מצד ווסט כלפי משפחת קרדשיאן: "כל הזכויות האלה נלקחו ממני על ידי המאפייה של משפחת קרדשיאן, הולו ודיסני והאג'נדה הגדולה יותר להשתמש בילדים שחורים שנבחרו בקפידה כפלטפורמות להשפיע על אנשים שחורים", כתב ברשת X ב-15 במרץ.

"קים שוקלת לשנות את הסדר המשמורת"

המתיחות הגיעה לשיא חדש כאשר קרדשיאן לכאורה סיימה באופן פתאומי את ביקורה האחרון של נורת' אצל אביה לאחר שגילתה כי אנדרו טייט ואחיו, טריסטן טייט, יהיו נוכחים במפגש. האחים טייט מואשמים בעבירות חמורות של אונס וסחר בבני אדם, והשפעתם על נוער צעיר נחשבת בעייתית במיוחד בעיני רבים.

בעקבות האירועים האחרונים, מקורות קרובים למשפחה מדווחים כי "קים שוקלת ברצינות לשנות את הסדר המשמורת הקיים עם ווסט, במטרה להגביל עוד יותר את גישתו לילדים ולהבטיח פיקוח הדוק יותר על המפגשים. בני הזוג לשעבר היו נשואים משנת 2014 עד 2022, וההסדר הנוכחי מעניק לקרדשיאן את המשמורת העיקרית עם זכויות ביקור לווסט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר