"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"כמה טוב השם שהציל אותי": שר פיטנס חוגגת

גורו הכושר הזמינה את כל החברים הטובים למסיבת הודיה לכבוד הולדת הבת אוריה • "היו לי הרבה התלבטויות אם לקיים את האירוע, אבל החלטתי שכן"

,עודכן
0השמעה
שר פיטנס חוגגת את הולדת הבת. צילום: אור גפן

אחרי שהגיעה לעולם בסוף חודש פברואר באמצעות הליך פונדקאות,שר פיטנסחגגה בסוף השבוע האחרון את מסיבת הלידה לבתה השלישית.

"אחרי הרבה התלבטויות שהיו לי לאור התקופה הלא פשוטה שעם ישראל נמצא בה, החלטתי לבסוף שכן לערוך מסיבת הודיה לאוריה מלכה שלי, הנס הגדול שקיבלתי בחסדי השם – כי רק בזכות האור ננצח את החושך", שיתפה שר בחשבון האינסטגרם שלה.

שר פיטנס והמשפחה,צילום: אור גפן

אל האירוע, שהתקיים בקיוטו נאי בראשון לציון, הגיע הרב יעקב ישראל איפרגן “הרנטגן” שערך את טקס זבד הבת וכמובן שכל החברים הטובים הגיעו לברך, ביניהם: מירן ומאור בוזגלו, טהוניה רובל, לינור אברג'יל, יובל מעתוק, מירי כהן, נטלי דדון, סאבלימינל, אורין ג'ולי, גל גברעם, רון אלוף ומור חממי, סינדי ואלירן דזן, אורטל בניסטי, ג'סיקה אלטר, נוי אייזן, סנה סוקול, ברכה שילת, שרון אדם, צחי חג'ג', אוהד סנדלר, אדם פרידלר ועוד.

עם החברות,
הרב איפרגן בא לברך,צילום: אור גפן
בהודיה. שר פיטנס,
שר פיטנס חוגגת את הולדת הבת,צילום: אור גפן

"כמה טוב השם שהציל אותי בחסדיו הרבים ונתן לי הזדמנות שניה לתקן ולהשתפר", כתבה שר. "ואני מתפללת בכל יום שאני עושה לו נחת רוח. תודה לכל מי שהגיע לשמוח בשמחתנו - בעזרת השם מתפללת שנזכה כולנו כל עם ישראל תמיד להיות רק לשמחות וחגיגות אמן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר