למרות שאימא שלו היא דוכסית ויכולה להרשות לעצמה לפנק אותו כנראה בכל מתנה שיבקש גם בלי טובות מסנטה, מייגן מרקל חשפה לאחרונה מה המתנה שבנה הבכור ארצ'י ביקש והיא סירבה לקנות לו.
במהלך סשן שאלות ותשובות שהנחתה מרקל (42) לפני כחודש עם הצלם המפורסם מיסאן הרימן והשחקן דיוויד אויילו על הסרט The After בבימויו של הרימן ובכיכובו של אויילו, הדוכסית שיתפה את השניים במתנה הייחודית שביקש ארצ'י חובב הצילום לקבל - מצלמה יוקרתית.
"ההשראה עבדה פה חזק" אמרה בחיוך כשהיא מתייחסת להיכרותה ארוכת השנים עם הרימן שצילם את הארי, מייגן וילדיהם מספר פעמים בעבר.
"מיסאן הראה לארצ'י איך לצלם בפעם האחרונה שהוא היה אצלנו", שיתפה, "אז קניתי לו מצלמה", אמרה ואז סיפרה על האכזבה של ארצ'י בן הארבע וחצי שנזף באמו ואמר לה באכזבה כי זו לא מצלמת לייקה (מצלמה יוקרתית שמחירה יכול להגיע גם לכמה אלפי דולרים).
מייגן צחקה והוסיפה כי עדכנה את בנה הבכור שהוא לא יקבל מצלמה כזו אפילו לא בכריסמס, ועקצה את הרימן שוב בסיום: "תודה לך על ההשראה".
האהבה של ארצ'י לצילום אולי תהווה בעתיד את ענף הזית לפיוס בין אביו הנסיך הארי ואמו מייגן מרקל לבין דודו הנסיך ויליאם ודודתו הדוכסית קייט מידלטון שכזכור מצויים בנתק כמעט מוחלט כבר מספר שנים, שכן קייט ידועה באהבתה (וכשרונה) לצילום ואף נוהגת לצלם את משפחתה. עכשיו כשאחיינה מפגין כישורים ועניין בתחום אף הוא, זה הזמן לתמונת הניצחון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
