"עוד לא מסוגלת לדבר על אבא": טל רואה מ"חתונמי" נשברת

לאחר שידור הפרק, מבלי להכביר מילים, טל שיתפה באינסטגרם שלה סטורי שהעלה אחיה אוהד לצלילי השירים "אבא" של אביתר בנאי ו"שבורי לב" של חנן בן ארי • כאמור, הפרק הוקדש לזכרו של אביה, שנפטר בתום צילומי התוכנית

טל, חתונה ממבט ראשון. צילום: קשת 12

שובר את הלב: מי שצפה אתמול (ראשון) בפרק של "חתונה ממבט ראשון", לא יכול היה שלא להזיל דמעה בסופו, כשכתוביות הסיום ביקשו להקדיש את הפרק לזכרו של שלום רואה ז"ל, אביה של טל שהלך לעולמו לאחר שהסתיימו צילומי התוכנית.

"הפרק מוקדש לזכרו של שלום רואה ז"ל, אביה של טל, שנפטר בתום צילומי התוכנית", נכתב במה שהגיע לאחר רגעים של כאב שנחשפו לעיני המצלמה, כשטל ורון הגיעו לבית החולים לבקר את אביה המאושפז, שכבר היה במצב קשה.

טל ורון, "חתונמי", צילום: קשת 12

צופי התוכנית שעוקבים אחריה מתחילתה, יודעים כי עבור טל מדובר בסיטואציה כואבת וקשה מאוד, שכן בגיל 21 איבדה את אמה שנפטרה מסרטן לאחר מאבק ארוך של 12 שנים.

עוד בטרם המפגש הקשה בבית החולים, שבו הספיק אביה לפגוש לראשונה את רון ולחלוק לה שבחים, עשה רון כמיטב יכולתו להציע תמיכה לטל. ניכר היה כי הכאב קשה לה מנשוא, והיא שיתפה את רון בצורך שלה להיות לצידו של אביה החולה עד לרגעיו האחרונים. 

"הוא אבא מושלם", אמרה טל לרון בשיחה ביניהם לאחר הביקור. "כל כך כואב לי שהוא לא חזק כמו שהייתי רוצה שיהיה, אבל אתה מבין את החשיבות שלי להיות קרובה אליו?" 

"חוסר האונים שלו, הוא צריך אותך קרוב", השיב לה רון. "זה מה שנשאר לי רונצ'וק", אמרה טל בתגובה, "ולכן עם כל הקושי חשוב לי מאוד־מאוד להיות שם בשבילו בכל רגע נתון, כי אני לא יודעת מה יקרה ואיך יקרה. אני רוצה לנצל כל רגע איתו", סיכמה בכאב.

היום (שני), לאחר שידור הפרק, מבלי להכביר מילים, טל שיתפה באינסטגרם שלה סטורי שהעלה אחיה אוהד, שבו, לצלילי השירים "אבא" של אביתר בנאי ו"שבורי לב" של חנן בן ארי, שיתף כי הוא אינו מסוגל עדיין להרחיב על המוות של אביהם וכי הוא מרוסק לחלוטין.

"אני אעלה היום פוסט קצר, אין בי עדיין את המסוגלות להרחיב על אבא שלי", שיתפה טל בכאב את העוקבים שלה באינסטגרם. 

שעות לאחר מכן, טל הוסיפה פוסט בו שיתפה ברגשות שהציפו אותה ובהתמודדות שלה בחודשים האחרונים לחייה של אביה שהיו כמעט קשים מנשוא.

"עכשיו גם אתם יודעים מה עבר עליי. כמה שנים של התדרדרות, ניתוחים, אישפוזים ותפילות רבות שבכל פעם תצא מזה מחוזק", כתבה לאביה המנוח בכאב.

"לו יכולתי להביע משאלה אחת ויחידה, הייתי מבקשת שתחזור אבוש אהוב שלי. אתה עכשיו חופשי. חופשי מהכאב, חופשי מהבושה, חופשי מהתסכול,
חופשי מהדאגה".

"הלב שלי מרוסק", הוסיפה ושיתפה בכאב העצום שהיא חווה מאז לכתו. "לא מעכלת שאני כותבת עליך בלשון עבר. תודה על מה שנתת לי בחייך. תודה על הזכות להיות הבת הקטנה שלך. היית לי עולם ומלואו, תחסר לי לעד. אוהבת אותך מעמקי נשמתי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר