"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בלי להוציא דולר: זו המתנה שקים קרדשיאן נותנת בכל שנה לילדיה

כוכבת הריאליטי היא גם אם לארבעה ילדים קטנים • בתוכנית פודקאסט היא חשפה את המתנה המיוחדת שהיא מעניקה • תתפלאו, אבל זה לא משהו שקונים בחנויות היוקרה

,עודכן
0השמעה
קים קרדשיאן. צילום: EPA

רבות דובר על כישורי ההורות של כוכבת הריאליטיקים קרדשיאן. בפודקאסט חדש לרגל עליית העונה החדשה של התוכנית המשפחתית חשפה קרדשיאן כי בכל שנה היא מעניקה ליום ההולדת של כל אחד מארבעת ילדיה מתנה מיוחדת. הפעם לא מדובר במשהו שקונים בחנות יוקרתית, אלא בטקס מיוחד שהיא עושה.

"בכל שנה אני כותבת לכל ילד ביום ההולדת שלו מכתב המגולל את מה שקרה בשנה האחרונה". קים הסבירה כי המכתבים כוללים פרטים כמו: "מי החברים שלהם, מילים מטופשות שהם אומרים, המאכלים האהובים עליהם ועוד דברים קטנים ומצחיקים שקרו בשנה האחרונה". קים אמרה שהיא שומרת את כל המכתבים מכל השנים "וזה מרגש לראות את ערימת המכתבים גדלה. אני יודעת שהם יערכו את זה, כי אמא שלי עשתה לי בדיוק את אותו הדבר בכל שנה".

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

קים דיברה גם על הקשיים של להיות הורה יחיד. היא חשפה כי "יש לילות שאני בוכה. מצד שני זו גם העבודה הכי מתגמלת בעולם. אין שום דבר שיכול להכין אותך להורות ולא משנה כמה מחכים להפוך להורים, אנחנו אף פעם לא באמת מוכנים".

קים התגרשה סופית לפני חצי שנה מהמוזיקאי קניה וסט, איתו היא חולקת את ארבעת ילדיה. המוזיקאי התחתן מאז מחדש בחודש ינואר האחרון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר