אלוהים אדירים, תעצרו את הכל ושימו לב לאזהרת הטריגר: מלי לוי שוב עשתה את זה והעיפה את הרשת אתמול (ראשון) עם סדרת תמונות לוהטות. כן, אנחנו גם עוקבים אחריה ויודעים שזו ממש לא הפעם הראשונה, ויודעים מה? אנחנו חיים על הקצה, אז ניקח כאן הימור פרוע וננחש שגם ממש לא האחרונה.
בינתיים תזמינו אמבולנסים ותפנו את הדרך לכל שומרי הסף של המוסר שחשים דחף קדוש להיעלב בשם כולם וכבר דאגו להציף את הרשת במניפסטים של תוכחה, מוסר ומרמור.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
האישה בת 46. יש לה גוף לוהט, והחדשות הטובות? הוא שלה. היא לא גנבה אותו מאף אחד ובפעם האחרונה שחידשה את הדרכון שלה יש יסוד סביר פלוס להניח שלא הייתה שם שום חותמת מעבר לאיראן. אז למה העור החשוף שלה שורף לכם כל כך?
למה יש אנשים שקמים בבוקר, שותים קפה עם כפית גדושה במרירות, גוללים באינסטגרם ומרגישים שהווריד שלהם בצוואר עומד להתפקע רק כי מישהי העזה להיראות מעולה? זה מפריע לכם? אין בעיה. זכותכם, אבל למה אתם חשים צורך לעשות הסבת מקצוע למטיפים. תעשו בלוק, תעשו הייד, תכבו את האור ולכו לישון. אם העיניים שלכם רגישות ליופי יש פתרון טכנולוגי פשוט מאוד שנקרא "כפתור גלילה" או לחלופין פשוט שתו כוס מים ולכו לנוח בחושך איפה שלא תראו כלום.
מילא הטוקבקיסטים שמשעמם להם אבל פתאום צצים כל מיני מטיפי מוסר מתנדבים, כאלה שמתנהגים כאילו כל סנטימטר של עור חשוף הוא סוף העולם. ממתי הפכנו למדינה שבה כל אחד מרגיש מוסמך לנהל לזולת את החיים? תפתחו את התנ"ך, תסתכלו על ההיסטוריה האנושית, תגלו שאפילו בשיר השירים חגגו את היופי והגוף בלי חשבון, אבל נו שוין וגיוועלד - יש כאלה שמעדיפים להישאר תקועים הרחק מאחור.
והנה מבזק חדשות שאולי יזעזע את המזועזעים: זה שהיא אמא ואשת איש כפי שרבים צקצקו לא אומר שהיא מנועה מלהצטלם חופשי או אסורה על כל אחד שאינו בעלה.
אז כן, אולי סדרת התמונות הזו לא תככב בעבודת השורשים של הילדים שלה, והאמת? קצת חבל, כי גוף מתוחזק, בריאות וביטחון עצמי הם לגמרי חלק מה-DNA המשפחתי שראוי ומותר להשוויץ בו.
ואגב שאלה קטנה להשוואת הסטנדרטים הצבועה שלכם: אם בעלה שמעון גרשון היה מצטלם באופן דומה באיזה קמפיין ספורטיבי או סתם בשביל הכיף שלו מישהו היה צורח עליו "פוי, אתה אבא, אתה נשוי, איפה הכבוד שלך?!" כנראה שלא. כולם היו מוחאים כפיים לגבר האלפא המצודד.
אז למה הכל חייב להיות בקיצוניות? מישהו אמר עכשיו שצריך להפוך את כל הנשים לליידי גודייבה, לעלות על סוס ולרכוב עירומות ברחובות דיזנגוף או שמעכשיו נגיד שאפשר להגיש את מהדורת החדשות המרכזית בביקיני? ברור שלא, ואתם מבינים בדיוק למה אני מקצינה את האבסורד שלכם.
יש מרחק עצום בין חופש של אישה להצטלם כראות עיניה ברשתות החברתיות לבין אנרכיה מוחלטת וכוונה לייצר פרובוקציה אבל המוח של משמרות הצניעות תקוע תמיד בבינאריות: או שאת קדושה מעונה או שהפקרת את סדרי בראשית ואת אישה סוררת ומורה.
וסליחה על בחירת המילים האירונית אבל בואו - חייבים שנייה לדבר על הפיל שבחדר: מלי לוי נופלת תחת ההגדרה, ומחילה על הצרפתית שלי, כוסית - אבל הקונספט הזה רחב הרבה יותר. כל אישה שחשה בנוח עם הגוף שלה ולא משנה מה המשקל שלה יכולה להצטלם איך שבא לה אם זה עושה לה טוב. יש מספיק נשים מדהימות, מלאות, שדופות, עגלגלות, שגאות בעצמן ובגוף שלהן ובועטות לכל המוסכמות בצורה שגורמת למשמרות הצניעות של המקלדת לקבל פריחה.
כל עוד אף אחת מהן לא פוגעת באף אחד, תעשו טובה ותורידו את האצבעות מהמקלדת. מה לעזאזל יוצא לכם מהמירמור הזה? מה תורמת הטפת המוסר שלכם? אתם באמת מאמינים שאיזשהו טוקבקיסט יכתוב "חטאת, אחותי", ומלי לוי תיפול על הברכיים בוכייה בכיכר העיר הוירטואלית, תתעטף בשק ותבטיח שמהיום היא תצטלם רק עם מבט חרטה עמוק בעיניים וגולף סגור עד האוזניים?
גיבורי המקלדת יקרים קבלו מסר שכנראה יעצבן אתכם: אתם יכולים לעלוב בה ולהטיף לה מוסר מפה ועד העולם הבא. היא בתמורה תמשיך להיראות מצוין, הילדים שלה יגדלו להיות נורמליים לחלוטין, בעלה יישאר לצידה והשמש תזרח ותשקע מחר בדיוק באותו המקום. אז רילקס פליז. תנשמו עמוק ותשקיעו את האנרגיה הזו בלחיות את החיים שלכם במקום למשטר את של אחרים.
ומלי? תעשי טובה ואל תפסיקי. תמשיכי להעלות מה שבא לך ובפעם הבאה שמישהו כותב לך ש"גילוי נאות, את אמא", תשלחי לו לינק לאתר של קופת חולים לחידוש המרשם נגד מרמרת. אין עלייך.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
