הפסדים של מיליוני שקלים, חובות ומכירת הדירה באשקלון: מאחורי ההצלחה והתהילה של אלירז שדה, בן הזוג של אילנית לוי, מסתתרת גם הסתבכות עסקית שעלתה לו מיליוני שקלים. בפודקאסט של בן בן ברוך חזר שדה לקריסת רשת הפירות והירקות "החקלאי", שבה היה שותף, וסיפר כיצד מצא את עצמו מתמודד עם חובות כבדים ואף נאלץ למכור את דירתו באשקלון.
שדה הצטרף לרשת בשנת 2016 ולקח חלק בניהולה. העסק נקלע לקשיים כלכליים, התמודד עם תביעות ותלונות הנוגעות לתמחור, ובהמשך נסגרו סניפיו בהדרגה. בעבר סיפר שדה כי הפסיד בין שלושה לארבעה מיליון שקלים.
"נכנסתי כשותף עם אחוזים של יחסי ציבור, אבל כשהעסק הסתבך התאבדתי פנימה ואיבדתי כל מה שהיה לי, כי השם שלי היה על זה", סיפר שדה. "נכנסתי, שילמתי את כל החובות, מכרתי את הדירה באשקלון".
לצד ההפסד הכספי, שדה יצא מהתקופה הזאת עם שיעורים שלמד על עצמו ועל עולם העסקים. "כשאתה עובר תקופה כזאת אתה לומד על הכול, זה מלמד אותך על אנשים, על עצמך, על עסקים בישראל", סיכם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
