"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סיגל שחמון: "היום אני מתבאסת"

הדוגמנית והמגישה דיברה בפתיחות על הודעות מכוערות שהיא מקבלת ברשתות החברתיות • "מה הסיבה שזה מה שאתם בוחרים להוציא מעצמכם?"

,עודכן
0השמעה
סיגל שחמון. צילום: מאיר פרטוש

סיגל שחמון היא אחת הנשים היפות ביותר במדינה עוד משנות ה-90, אז הפציעה לחיינובתכנית "גלגל המזל". אלא שיש מי שמרשים לעצמם לכתוב לה הערות מכוערות ברשתות החברתיות והפעם, שחמון החליטה שלא לשתוק ופרסמה תגובה. "רוב התגובות שאני מקבלת, ואני מקבלת לא מעט, הן מקסימות".

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

View this post on Instagram

A post shared by Sigal Shachmon (@sigalshachmon)

שחמון המשיכה: "ויש הודעות, ממש לא רבות אבל יש, של 'הזדקנת', 'מקומטת', 'עבר זמנך'. פעם זה היה ממש מכווץ אותי, אבל היום אני פשוט מתבאסת. לא בשבילי - אני מתבאסת בשביל אלה שכותבים את זה, כי הם לא יכולים לתת את מה שאין בתוכם. אז אני רגע הייתי חושבת, אלה שכותבים את כל הדברים האלה - מה הסיבה שזה מה שאתם מגישים?

"מה הסיבה שזה מה שאתם בוחרים להוציא מעצמכם? ואם אתם יכולים להוציא מעצמכם הכל - האם עדיין זה מה שתבחרו לעשות? לנסות להקטין מישהו?"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר