"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אין לבנות שלי שפם!": עינב בובליל הגיבה לביקורת

אחרי שמיטל אבני ועדי ששון לעגו בפודקאסט שלהן לאוכל הכשר שהיא אורזת לתאילנד ולמראה של בנותיה, בובליל פתחה מבערים: "מי שלא מתאים לו שלא יצפה בנו"

,עודכן
0השמעה
עינב בובליל. צילום: מתוך אינסטגרם

נראה שבזמן האחרון הפודקאסטים בישראל מצליחים לעורר סערות אחת אחרי השנייה. הפעם אלה מיטל אבני ועדי ששון, שדיברו בפודקאסט שלהן "אונלי פאן" על האריזות של עינב בובליל לתאילנד, ועוררו את זעמה של כוכבת הרשת. בובליל לא נשארה חייבת והגיבה בסטורי נוקב.

"טוב לנו וכיף לנו, אנחנו פשוט לא מעוניינים לאכול במסעדות לא כשרות. לשפוט זה מגעיל ולצחוק על ילדים זה דוחה - אל תתפלאו אחר כך למה יש חרמות".

"עלה לי": עינב בובליל מגיבה לסערת הפודקאסט

  • מיטל אבני ועדי ששון העבירו ביקורת בפודקאסט שלהן על האריזות של עינב בובליל לקראת טיסה לתאילנד.
  • עדי ששון ומיטל אבני התבטאו נגד ההחלטה של בובליל לאכול אוכל כשר כמו מנות חמות וטונה בחדר במקום לאכול במסעדות מקומיות.
  • עינב בובליל השיבה בסטורי כי היא ומשפחתה אוכלים רק כשר ואינם מעוניינים לאכול במסעדות שאינן כשרות.
  • בובליל הגנה על בנותיה וטענה כי דבריהן של אבני וששון על הילדים הם ביטוי של חוסר קבלה ושיפוטיות.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎וואלה סלבס‎‏ (@‏‎wallacelebs‎‏)‎‏

"אני מבקשת שתיכנסו לראות את הסרטון, היא ארזה סופר", אמרה עדי ששון,ומיטל אבני המשיכה: "אזאל תטוסי לתאילנד! את רוצה - תטוסי לטבריה, אבל אל תשבי בחדר כמו עולב עם המנה החמה והטונה... והילדים שלך עם השפם יגידו 'אמא הם אוכלים פאד טאי', ואת תגידו להם בואו אמא מכינה מאמאעוף"."מה הקטע של לטוס לחו"ל בלי החוויה של האוכל"? סיכמה ששון.

עינב בובליל לא נשארה חייבת

בובליל, כצפוי, לא נשארה חייבת והעלתה סדרת סטוריז נוקבת: "טוב לנו וכיף לנו ואנחנו מאושרים, ואנחנו רוצים לאכול טונה בחדר. אם אני רוצה אני יכולה לשבת באיזה מסעדה שאני רוצה - אנחנו לא רוצים. אנחנו רוצים לטוס, ואנחנו אוכלים רק כשר, ולא חסר לנו. אנחנו פשוט לא מעוניינים לאכול במסעדות לא כשרות".

עינב בובליל מגיבה על האוכל הכשר בתאילנד| מתוך אינסטגרם

גם בהקשר של הבנות שלה הגיבה בחריפות וכתבה: "דבר ראשון אין לבנות שלי שפם! ולשפוט זה מגעיל. לא לקבל אנשים שונים ממך זה מגעיל. לצחוק על ילדים עם שפם זה דוחה - אחר כך תתפלאו למה יש חרמות והתאבדויות של בני נוער".

לסיכום אמרה: "עשיתי את הסרטון הזה למען אנשים כמוני ורציתי לעזור. מי שלא מתחבר ומי שלא מתאים לו שלא יצפה בנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר