קייט מידלטון ערכה היום (חמישי) את הופעתה הפומבית הראשונה מאז שסיימה את הטיפול הכימותרפי שלה.
מידלטון צולמה לצד בעלה הנסיך ויליאם במהלך ביקור בסאות'פורט, שם התרחשו הדקירות הטרגיות במהלך שיעור ריקוד בהשראת טיילור סוויפט במהלך הקיץ.
לפי ה-BBC, נסיכת ויילס ובעלה קיימו פגישה פרטית עם משפחות שלושת הילדים שנרצחו במתקפה אכזרית, אשר זעזעה את העולם והובילה לשורת מחאות בבריטניה.
מידלטון חזרה בהדרגה לעבודה הציבורית מאז שהטיפול הכימותרפי שלה הסתיים, אך זו הייתה הופעתה הפומבית הראשונה. לפני סיום הטיפול שלה היא העניקה את הגביע בגמר אליפות ווימבלדון.
כזכור, מידלטון אישרה בחודש שעבר שהיא סיימה את הטיפול בסרטן, כחצי שנה לאחר שחשפה כי היא מתמודדת עם המחלה. "אני לא יכולה שלא לספר איזו הקלה זה שסיימתי סוף סוף את הטיפול הכימותרפי שלי", סיפרה כך מידלטון בסרטון האישי שעלה לרשתות החברתיות ובו בישרה על סיום הטיפול הכימותרפי.
"החיים כפי שאתם מכירים אותם יכולים להשתנות ברגע והיינו צריכים למצוא דרך לנווט במים הסוערים ובכביש הלא ידוע. מסע הסרטן מורכב, מפחיד ובלתי צפוי עבור כולם, במיוחד עבור הקרובים אליך", אמרה במהלך הסרטון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו