"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כוכבת "חתונמי" נפרדת: "אני מתה מפחד"

רגע לפני שתשוב הביתה משירות המילואים הארוך, מעין דורי פרקה את שעל לבה בפוסט חשוף שבו סיפרה על החששות מהרגע שבו תפשוט את המדים • "כדי לשרוד את המציאות, הייתי חייבת לכבות הרבה מאוד חלקים בתוכי"

,עודכן
0השמעה
חתונמי. צילום: GettyImages

מתחת לתמונה שלה אוחזת בנשק ולבושה במדי צה"ל שיתפה אמש (שבת)מעין דוריאת עשרות אלפי עוקביה באינסטגרם בסיומו הקרב של שירות המילואים שלה. לעדכון הוסיפה כוכבת העונה החמישית של ריאליטי השידוכים "חתונה ממבט ראשון" גם את החששות הנלווים לשינוי הצפוי שיאלץ אותה להתמודד באופן ישיר עם הסערות שהעדיפה כל הזמן הזה להשקיט בתוכה.

"שבת אחרונה לקו, אני מתיישבת לכתוב. מבינה פתאום כמה מנותקת אני, מהכל. איך אפשר להכיל כל כך הרבה?", תהתה דורי בפתח דבריה. בהמשך הסבירה לגולשים את הצורך שלה בניתוק מוחלט מכל רעשי רקע, זאת על מנת לתפקד במציאות המורכבת בצורה טובה ולבצע את תפקידה במסגרת השירות הצה"לי.

View this post on Instagram

A post shared by Maayan Dori (@maayan.dori)

"כדי לשרוד את המציאות, הייתי חייבת לכבות הרבה מאוד חלקים בתוכי", התוודתה. "להשתיק כל מה שמפריע לי להתמקד בלצלוח את המשימה".

רגע לפני שחתמה את דבריה היא הכניסה את הגולשים אל נבכי נפשה וחששותיה מההתמודדות צפויה עם חיי האזרחות. " הקו עוד כמה ימים נגמר. אני מחכה לשחרור הזה כאילו חזרתי שש עשרה שנים אחורה, לסדיר. רק שהפעם, אני מתה מפחד שכל מה שהייתי חייבת לשכוח יתעורר".

מעין דורי צועדת לחופה, מתוך "חתונה ממבט ראשון",צילום: לירון סער

זוהי אינה הפעם הראשונה שדורי מגויסת לשירות מילואים מאז 7 באוקטובר. בחודש נובמבר האחרון היא שיתפה בהבלחה לחיי האזרחות. "ביום שישי חזרתי הביתה. הודיעו לנו שאנחנו יוצאים לריענון של חודש, וכוח אחר מחליף אותנו. לחזור הביתה לשישי של ביחד, עם כל המשפחה, היה כל כך חשוב עבורי וכל כך ממלא. ואז, תוך כדי שאני צופה בהופעה הקבוע של שישי (של בני משפחה קטנים) לא יכולתי להחזיק את ההבנה הקשה הזו שהזמן שאני הייתי במילואים הוא הזמן שהחטופים שלנו נמצאים בעזה, בידיים של מפלצות אדם! כמה זמן עבר! זה נראה כמו נצח! המוח כאילו מבין, אבל הנשמה מסרבת לעכל וכל יום מחדש יש שוב בוקס בבטן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר