אחרי שעסק אמש (שני) בגיוס אוכל למען כוחות הביטחון ונע ממוקד אחד לאחר על מנת להשביע את רעבונם של כמה שיותר לוחמים, אורי נגר התפנה היום כדי לסייע למשפחה אחת ששני קרוביה מוחזקים בשבי ארגון הטרור חמאס מאז שבת האחרונה.
בדרך חזרה מהמפגש פתח נגר מצלמה ברכבו הפרטי וסיפר בכאב על המצב המורכב והקשה שבו נתונה המשפחה שאותה ביקר כדי לספק עבורם מזון מוצרים בסיסיים.
"חברים, הייתי עכשיו אצל משפחה מהצפון שנמצאת כרגע בבאר שבע, שהבת שלהם ואחותם נמצאת בשבי", עדכן אורי את עוקביו בסרטון המדובר. "הם אפילו לא יוצאים מהבית לעשות קניות בסופר, אז הבאנו להם משלוח גדול. זה פשוט קורע את הלב. אין דרך אחרת. הם פשוט נראים גמורים, זה משהו שאי אפשר להסביר במילים. אני באמת מקווה שכולם יחזרו כמה שיותר מהר, ופשוט למחוק את בני הז***ת האלה, פשוט למחוק אותם", חתם כשהביע את כעסו על המצב.
קודם לכן, העלה פוסט שבו דיבר מדם ליבו ושלח מסרים מיליטנטיים: "אחרי יומיים שברחתי מהמציאות והתרכזנו בטוב, בלעזור לחיילים ולא בסרטונים הקשים שרצים ברשת, חשוב לי לבקש שדווקא הסרטונים הכי קשים לא יצאו מהראש. יש לנו כעם זיכרון קצר, והדבר היחיד שיכול להרגיע אותי, זה לראות את המקום הזה (הכוונה לרצועת עזה) עולה באש.
"מפחיד אותי שאנשים ישכחו מהר, ואנשים לא יזכרו את בני הז***ת האלה שהיו ביישובים וריססו לכל עבר, ולא הבחינו בין חיילים לאזרחים. אנחנו צריכים לשטח את המקום הזה, זה הדבר היחיד שיכול להחזיר את הרגליים שלי לקרקע. יש לנו 82 מדינות שתומכות בנו. זה הזמן למחוק. אם הייתי תושב עוטף, לא הייתי חוזר לגור שם. הם (תושבי העוטף) צריכים לצאת בהצהרה שהם לא חוזרים לגור שם עד שאין עזה. למחוק אותה. אם הדבר הזה יישאר, זה יקרה בעוד 5-6 שנים עוד פעם. לא יכול לחשוב על אופציה שזה קורה, אין סיכוי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו