"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"התקשרתי למשטרה": הכוכבת חשפה שהאקס איים להפיץ תמונות אינטימיות שלה

בתשובה שנתנה לשאלה שקיבלה מעוקבת, סיפרה ליה נגה כי היא נאלצה לערב את המשטרה בעקבות האיום שהגיע מבן זוגה לשעבר • "אמרתי להם שאני מפחדת שהוא יעשה משהו שיהרוס לי את החיים"

,עודכן
0השמעה
ניידת משטרה (אילוסטרציה), צילום: מרקו

ליה נגה, הדוגמנית שכזכורנפרדה מבן זוגה תום חיימוב מ"האח הגדול",פרסמה אמש (רביעי) בחשבון האינסטגרם שלה, שם יש לה 172 אלף עוקבים, הזמנה לצפות בפודקאסט חדש שהקליטה, שבו ענתה על שאלות בנושא מיניות שהפנו אליה הגולשים.

כשאחת העוקבות ביקשה להתייעץ עמה כיצד לנהוג בסיטואציה שבה החבר לשעבר מאיים כי יפיץ תמונות עירום שלה,הדוגמניתפצחה בווידוי חושפני במיוחד שבו סיפרה בפתיחות כי גם היא נקלעה למצב דומה בעבר, שבו אחד מבני זוגה לשעבר (היא כמובן לא הזכירה שם) איים שיפיץ צילומים אינטימיים שלה. כיצד היא פעלה בתגובה ואיך זה נגמר? כל הפרטים.

"אם יש אקס שמאיים שישלח תמונות ששלחתי לו פעם, מה אני אמורה לעשות?", שאלה אותה גולשת בשאלה שהיוותה טריגר לווידוי שלנגה. "להתקשר למשטרה", השיבה בנחרצות. "אני הייתי בסיטואציה כזאת' אני פה בשביל לתת לכם טיפים מדברים שעברתי ומהניסיון שלי/ הייתי בסוג של סיטואציה כזאת עם האקס שלי ולא רציתי לקחת סיכון. לא ידעתי אם הוא באמת יפיץ אותן או יראה אותן למישהו, אבל לא הייתי מוכנה לקחת סיכון, אז התקשרתי למשטרה ואמרתי להם שהוא קצת לא שפוי ושאני מפחדת שהוא יעשה משהו שיהרוס לי את החיים", סיפרה.

ליה נגה (ארכיון),צילום: צילום מסך מתוך יוטיוב

"אם הוא יפיץ תמונה שלי, זה נוראי. שלחתי אותם אליו הביתה, ואמרתי איפה לדעתי נמצאות התמונות במחשב. הגיעו אליו שוטרים, הם ביצעו סריקה במקום, מצאו את התמונות במחשב ומחקו את כולן", שיתפה. "הייתי רגועה ויכולתי להמשיך בחיי".

בהמשך דבריה, נגה פנתה לגולשות במסר. "אני יכולה להגיד לכן מלכתחילה 'אל תשלחו תמונות עירום לבן הזוג שלכן', אבל זה לא ריאלי. זה בן הזוג שלך. אנחנו מקווים שכשאנחנו נפרדים מבן אדם, הוא לא יהיה זבל של בן אדם", הבהירה.

View this post on Instagram

A post shared by SHAMELESS. (@liyanoga.x)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר