"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"קשה לי מאוד אחרי הלידה": קיילי ג'נר במסר חשוב

המשפיענית המצליחה בעולם שיתפה בקשיים שלה בחזרה לאימונים אחרי הלידה • "החוויה הפעם קשה עבורי יותר ממה שהיה אחרי לידת הבת שלי. זה לא קל", הודתה

,עודכן
0השמעה
ג'נר, צילום: AFP

ארבעה חודשים אחרי שהביאה לעולם בן (שאת שמו החדש עדיין לא חשפה אחרי שהחליטה להחליפו, במהלך שעד היום לא ברורים מניעיו),קיילי ג'נרמשתפת את מאות מיליוני עוקביה כי לא הכל ורוד ונוצץ כמו בפילטרים האהובים על משפחתה.

צילום: אינסטגרם

"ארבעה חודשים אחרי הלידה", כתבה ג'נר (24) בסטורי ששיתפה באינסטגרם עם 348 מיליון עוקביה, "אני מתמודדת עם מלא כאבים בגב ובברכיים. זה מאט את הקצב שלי באימונים, אבל אני במשימה להתחזק שוב", הוסיפה ג'נר בכיתוב לסרטון בו היא נראית מתאמנת על ההליכון.

בתמונה נוספת, ג'נר הציגה בטן חטובה ושטוחה, תוצר האימונים האינטנסיביים שהיא מקפידה עליהם למרות הקשיים.

זו לא הפעם הראשונה שג'נר פותחת את ליבה בפני הגולשים ומשתפת אותם בצדדים הפחות נוצצים בחייה. במרץ האחרון, שישה שבועות לאחר הלידה, ג'נר תיעדה את עצמה על ההליכון בסטורי חשוף, בו שיתפה את מיליוני עוקביה בקושי שלה לחזור לשגרה לאחר הלידה.

"אני רק רוצה להגיד לאימהות האחרות שנמצאות בתקופה שאחרי הלידה שזה לא קל, זה קשה", הודתה. "החוויה הפעם קשה עבורי יותר ממה שהיה עם הבת שלי. זה לא קל נפשית, פיזית, רוחנית. זה מטורף, אבל זה בסדר לא להיות בסדר", סיכמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר