18,000 שקל שכירות: הצצה נדירה לבית החדש של עומר ושלי מ''האח הגדול''

אחרי שבועות של התלבטויות וסיורים מתועדים, זוג הרגע של "האח הגדול" סוגר את הדירה המשותפת הראשונה שלו במגדל יוקרה בפארק צמרת • הצצה להדמיות, לקו העיצובי של המעצבת ולפרט המפתיע על זהות בעל הבית

עומר ציפורי ושלי סרבריאניקוב בגמר , מיכה לובטון
עומר ושלי, עוברים לדירה מיוחדת | צילום: מיכה לובטון

אחרי חודשים של התלבטויות וסיורים שתועדו ברשת, עומר ציפורי ושלי סרבריאניקוב, הזוג הבולט של העונה האחרונה של "האח הגדול", סוגרים את הדירה המשותפת הראשונה שלהם. בית הזוג החדש ייקבע במגדל רום היוקרתי בפארק צמרת, דירה של כ-150 מ"ר שעלות השכירות שלה מוערכת בכ-18,000 שקל בחודש. זאת אחרי שהשניים בחנו קודם אזורים אחרים ושקלו גם את הרצליה.

18,000 שקל שכירות: הצצה נדירה לבית החדש של עומר ושלי מ''האח הגדול''//ללא | ללא

שירותי יוקרה וחלל אלגנטי

מדובר באחד המגדלים המבוקשים בתל אביב, שמציע לדיירים שירותי יוקרה מלאים: שמירה 24/7, שתי בריכות, חדר כושר וסאונה. פרט מעניין נוסף נוגע לזהות בעל הבית, הדירה נמצאת בבעלות פרטית של הבעלים של קבוצת קנדה ישראל, החברה שהקימה את הפרויקט עצמו.

את חלל הבית עיצבה המעצבת חני אלישקוב, שיצרה לבני הזוג קו נקי, חם ואלגנטי. ההדמיות שנחשפות לראשונה מגלות פלטת גוונים בהירה, לצד חומרים וטקסטורות שנועדו להכניס עומק ורכות לחלל, בית שנבנה כדי להרגיש "מאוד שלהם".

מטעם המעצבת נמסר: "המטרה הייתה ליצור עבור בני הזוג בית שמרגיש חם, עוטף ומדויק להם. בחרתי בפלטת גוונים בהירה וחמה, בשילוב חומרים וטקסטורות שמכניסים עומק, רכות ואלגנטיות לחלל. היה לי חשוב שכל הבחירות יתחברו זו לזו בהרמוניה וייצרו בית נעים ומזמין, עם אופי שמרגיש מאוד שלהם".

הסלון של עומר ושלי, הדמיה | צילום: הדמיות של המעצבת חני אלישקוב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר