"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הצדעה מעוצבת לגיבורות המלחמה

את תוויות הבירה המעוצבות של מבשלת הבירה "מלכה" בחרו להקדיש השנה לגיבורות מאורעות ה-7 באוקטובר עם סדרת איורים מקוריים של היוצר אור יוגב

, עודכן
0השמעה
ענבל הרבש"צית של ניר עם , איור: אור יוגב, באדיבות הכרם
ענבל הרבש"צית של ניר עם. צילום: איור: אור יוגב, באדיבות הכרם

תווית שמתנוססת על גבי מוצר מאפשרות לא רק להדגיש את ערכי המותג, אלא גם להעביר מסר. מי שעוקב, מכיר את המסורת של מבשלת הבירה "מלכה" שמקדישה בכל יום עצמאות מהדורת בירות עם תוויות בשיתוף פעולה עם אמן ישראלי מקורי, חלוץ בתחומו ופורץ דרך.

מבשלת הבירה מקפידה לשמור על המסורת מתוך רצון לתת במה ומקום ליוצרים צעירים, ולעודד מקוריות. השנה, מוקדשת המהדורה לנשים הגיבורות, של מאורעות השבת השחורה ומלחמת חרבות ברזל.

בירה מלכה מהדורת עצמאות 2024, צילום: באדיבות הכרם

גלעד דרור, מנכ"ל בירה מלכה איבד בעצמו בני משפחה וחברים בטבח 7 באוקטובר ובמלחמה, ושירת למעלה מ-100 יום במילואים בזמן שאשתו נדדה עם תינוקם בין בתים.

הגיבורה שנשארה לשמור על הבית, איור: אור יוגב, באדיבות הכרם

התוויות של המהדורה נושאות את יצירותיו של אור יוגב, שביטא באמצעותן, כבר מראשית המלחמה, את התחושות הקשות ובין השאר הקדיש יצירות לנשים החזקות כמו הרבש"צית מניר עם ועוד.

שיתוף הפעולה עם יוגב שילב את איור הרבש"צית, שהפך אייקוני במהלך הימים, והוסיף אליו עוד חמישה איורים שאויירו במיוחד לסדרת הבירות. הבירות בסדרה מכונות מלכה אדמונית, מלכה בהירה, מלכה הינדי, מלכה חיטה ומלכה כהה וכל אחת מהן משלבת תווית מעוצבת עם אחת הנשים הגיבורות בהן מפקדת בצה"ל, רקדנית בנובה, רבש"צית, שוטרת ומי שנשארה בעורף לשמור על הבית.

רקדנית בנובה, איור: אור יוגב, באדיבות הכרם

שוטרת, איור: אור יוגב, באדיבות הכרם

מבשלת הבירה בחרה להצדיע באופן הזה לכל אותן נשים גיבורות שהוכיחו וממשיכות להוכיח את גבורתן מאז 7 באוקטובר.

יוגב מספר על התהליך ועל החשיבות שרואה בדגש שנתן לגיבורות המלחמה,"היה לי חשוב לשים דגש על הגיבורות של המלחמה, גם בשדה הקרב וגם בעורף. נשים שהוכיחו וממשיכות להוכיח שהן גיבורות אמיתיות בכל חזית וצריכות להיות מודל לכולנו. שמח על ההזדמנות לפאר את פועלן ועשייתן בדרך נוספת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר