"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעקבות האסון: קיילי ג'נר וטראוויס סקוט מסתבכים

לאחר הטרגדיה בפסטיבל המוזיקה שגרמה למותם של עשרה אנשים, מגזין W החליט לבטל את הפצת הגיליון בכיכובם של השניים

, עודכן
0השמעה
קיילי ג'נר, צילום: יוטיוב ווג

בהמשך לשורת התביעות שהוגשו נגדו, הראפר טראוויס סקוט חווה מהלומה נוספת יחד עם בת זוגו קיילי ג'נר, לאחר שלפי הדיווחים מגזין W החליט לבטל את הפצת הגיליון הקרוב בכיכובם.

הזוג המצליח שמצפה ללידת הצאצא המשותף השני שלהם בחודשים הקרובים, היה אמור לככב על שער המגזין היוקרתי ובין דפיו בכתבה בגיליון הקרוב.

הגיליון, שכמובן היה אמור גם לקבל סיקור וקידום נרחב ברשתות החברתיות של המגזין, הופק והודפס בטרם אירע האסון הנוראי בפסטיבל המוזיקה של סקוט אסטרוורלד ב-5 בנובמבר, בו איבדו את חייהם עשרה אנשים ומאות אחרים נפצעו, אך טרם הופץ לחנויות.

View this post on Instagram

A post shared by Page Six (@pagesix)

כעת, לפי פייג' סיקס, אתר הרכילות של הניו יורק פוסט, גורמים במגזין עובדים קשה בניסיון לבטל את הפצת המגזין, כשבמקביל ניתנה הוראה להימנע מכל סיקור של הכתבה של השניים גם בעמודים החברתיים של המגזין ברשת.

"העורכים ביטלו כל סיקור מתוכנן של טראוויס וקיילי מהאתר שלהם, אבל המגזין כבר הודפס ולכן עכשיו הם מנסים למנוע את ההפצה שלו", סיפר מקור לאתר.

"לאור מה שאירע בפסטיבל, סיקור של הריאיון וכל מה שקשור אליו לא יהיה ראוי, וזה בלשון המעטה", הוסיף.

עבור סקוט (30) לא מדובר כאמור במהלומה הראשונה וכנראה לא האחרונה שירדפו אותו בעקבות האסון. לפי הדיווחים, נגד סקוט הוגשו עד כה כ-100 תביעות מאנשים שלקחו חלק בפסטיבל, כשגם חברת נייקי הודיעה בתחילת השבוע על השהיית שיתוף פעולה בליין סניקרס חדש שהיה אמור לצאת עימו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר