הכוכבת מציתה סערה: "לא חפפתי את השיער שלושה חודשים"

הראפרית קארדי בי הודתה בפני 169 מיליון עוקביה על הרגלי הטיפוח הלא שגרתיים שלה, התבדחה על "ביצי ג'וקים" בשיער, והבהירה - זה חלק מטיפול טבעי לקראת קליעת צמות חדשות

קארדי בי. צילום: אי פי

הראפרית קארדי בי שיתפה את עוקביה ברגע אישי במיוחד: בשידור לייב באינסטגרם, כשהיא חובשת פאה, הודתה בפני 169 מיליון עוקביה כי היא לא חפפה את שיערה זמן רב.

"לא חפפתי את השיער שלי כבר חודשיים... למעשה, כנראה שלושה חודשים", אמרה ומיד לאחר מכן תיקנה את עצמה בצחוק: "אני משקרת, שלושה חודשים בטוח".

קארדי בי לא חפפה שלושה חודשים / טיקטוק

הווידוי של קארדי בי נהיה ויראלי ברשת, כשהראפרית לא נשארה אדישה למהומה שהתעוררה סביב דבריה. "כנראה שיש לי כל מיני ביצי ג’וקים, ביצי יתושים, הכל כאן", התבדחה והסבירה כי ההפסקה הממושכת בחפיפה נועדה לאפשר טיפול עמוק בשיער לפני שהיא קולעת צמות חדשות: "אני הולכת לחפוף ואז למרוח שמן על הקרקפת לפני שאקלע מחדש".

התגובות ברשת נחלקו בין גועל לסולידריות. משתמש אחד כתב ב-X (טוויטר לשעבר): "אני באמת הולך להקיא", ואחר הוסיף: "תדמיינו את הריח". מנגד, אחרים הגנו על קארדי וטענו שחפיפה פחות תכופה דווקא מועילה לשיער בעל מרקם טבעי. "השיער שלי משגשג כשאני חופפת פעם בחודש", כתבה אחת הגולשות.

משתדלת לא לחפוף. קארדי בי, צילום: GettyImages

קארדי עצמה הזכירה כי היא נוהגת לשתף את עוקביה במסע צמיחת השיער שלה, וכי שמירה על לחות, שימוש בשמן והימנעות ממניפולציות הם חלק בלתי נפרד מטיפוח בקרב נשים שחורות. מעצבת השיער הידועה סוברינה קיד, לעומת זאת, הזהירה כי הזנחת השיער מתחת לפאות עלולה לגרום לנשירה ולזיהומי קרקפת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר