"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פרסום ראשון

היסטריית ההשקות: אגם בוחבוט הייתה אמורה להוציא ליין - שנדחה

לא רק אנה זק ונועה קירל משיקות מוצרי טיפוח על שמן - גם הזמרת המצליחה יצרה סדרת מוצרי גוף ושיער • למרות שהמוצרים מוכנים לצאת לחנויות ואף פרסומת הטלוויזיה כבר צולמה - ההשקה נדחתה • מה הסיבה לכך?

,עודכן
0השמעה
אגם בוחבוט. צילום: פיני סילוק

פרסום ראשון:אחרי שאנה זק ונועה קירל הודיעו על השקת מוצרי שיער, מתברר כעת כי גם הזמרת אגם בוחבוט היתה אמורה להשיק סדרת מוצרים משלה, אך זו נדחתה.

בחודשים האחרונים עובדת בוחבוט על השקת קו מוצרים של שיער וגוף, שקיבל את השם babe. המוצרים כבר מוכנים וצילומי הקמפיין נערכו לפני כמה חודשים, אך בעקבות פרוץ המלחמה ההשקה נדחתה.

סדרת מוצרי טיפוח הגוף של אגם בוחבוט,צילום: יח"צ

כאמור, קירל וזק הודיעו אתמול והיום על השקת קו מוצרי שיער חדש משלהן, ואילו בוחבוט, שהיתה אמורה להשיק את סדרת המוצרים שלה מזמן, תשיק אותה רק בחודש הבא.

נועה קירל והמוצר החדש,צילום: ללא קרדיט
אנה זק והמוצר שהשיקה,צילום: שי ארבל

מטעמה של בוחבוט נמסר:"סדרת מוצרי הטיפוח לשיער ולגוף של אגם בוחבוט הנושאת את השם BABE, שאותה פיתחה במשך שנה שלמה, הייתה אמורה לצאת לרשתות השיווק באוקטובר ולהיות מגובה בפרסומת טלוויזיה, שצולמה מבעוד מועד. אגם ביקשה לעצור את ההשקה בשל המצב, וסדרת המוצרים צפויה לעלות אל המדפים במהלך חודש מרץ".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר