"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מודים, לא ציפינו: איקאה מגיעה לפתח תקווה

ענקית העיצוב השבדית מרחיבה את סניפיה בישראל • חנות IKEA KITCHENS לא תהיה רק בנמל תל אביב

,עודכן
0השמעה
איקאה פתח תקווה

איקאה ישראל מרחיבה את קטגוריית המטבחים ומשיקה חנות שנייה בקונספט שלIKEA KITCHENSבפתח תקווה, סמוך לקניון הגדול.

החנות החדשה מצטרפת למחלקות המטבחים בחנויות איקאה ולחנות בנמל תל אביב שנפתחה לפני כשנתיים. חנויות IKEA KITCHENS הן הראשונות בעולם מחוץ לשבדיה, ומותאמות לצרכים ולהעדפות של הישראלים בעיצוב, תכנון וסגנון המטבח.

חנות הקונספט, שתיפתח ביום רביעי הקרוב בפתח תקווה בהשקעה של 3 מיליון שקלים, משתרעת על שטח של 500 מ"ר ומציגה 16 מטבחים במגוון סגנונות, מודרני, כפרי, סקנדינבי, צבעי עץ, ועוד.

בחנות קיימות מספר עמדות תכנון לפגישות אישיות עם מעצבי המטבחים, בנוסף למגוון חדש של מטבחים וחזיתות מעץ מלא ובמבוק, אבזור פנים, פרזול, משטחי אבן ועוד, שיוצג בכל מחלקות וחנויות המטבחים.

לדברי שוקי קובלנץ, מנכ"ל איקאה ישראל, "מאז ומתמיד אהבו הישראלים לבלות במטבח, לבשל ולארח. הנגשת מחלקות המטבחים לקהל לקוחותינו בכל חנויות איקאה ובחנויות IKEA KITCHENS, בשילוב האפקט שיצרה הקורונה, העלו בכ-20% את הביקושים למטבחים עמידים, איכותיים ובמנעד מחירים רחב, המאפשר לכל אחת ואחד למצוא את מבוקשם בתקציב המתאים להם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר