"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נשות הכותל קיימו תפילת ראש חודש ועוררו סערה; בן גביר: "אינכן רצויות"

יו"ר עוצמה יהודית: "הכותל גם של חילונים, גם של מסורתיים, גם של דתיים, גם של חרדים" • ח"כ גלעד קריב: "נפעל ליישם את הסדר הפשרה ההיסטורי בכותל המערבי"

,עודכן
0השמעה

מהומה התרחשה הבוקר (ראשון) בכותל המערבי, עת נשות הכותל קיימו תפילת ראש חודש טבת במקום. "אתן לא רצויות כאן, לכו", קרא לעברן יו"ר עוצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר. "אל תחללו את הכותל, הכותל גם של חילוניים, גם של מסורתיים, גם של דתיים, גם של חרדים".

מהקרן למורשת הכותל המערבי נמסר כי היא מצירה על האירועים בראשי חודשים בכותל המערבי, וקוראת לציבור להשאיר את הכותל המערבי כמקום קדוש ומאחד. הלילה, יודלק נר שמיני של חנוכה ברחבת הכותל המערבי בסימן אחדות ואהבת ישראל.

בן גביר לנשות הכותל: "אתן לא רצויות כאן" / צילום: לשכת ח"כ בן גביר

מנגד, יוכי רפפורט, מנכ"לית נשות הכותל, מסרה: "אנחנו שמחות וגאות לקרוא בתורה בכותל המערבי ולהשמיע קול נשי במקום, בראש חודש ובחג החנוכה. עם זאת, הקריאה לאלימות מצד מנהיגי הציבור החרדי ערב ראש חודש, מחדדת שוב את הצורך הדחוף ביישום מתווה הכותל. ממשלת ישראל חייבת לאשר את המתווה ולהביא שקט ושלווה לכותל".

יו"ר ועדת החוקה, חוק ומשפט, ח"כ הרב גלעד קריב (העבודה), בירך הבוקר את נשות הכותל. "מברך את נשות הכותל המסורות והאמיצות שקיימו הבוקר תפילה כמנהגן עם קריאה בתורה", אמר יו"ר ועדת החוקה, חוק ומשפט. "נפעל ליישם את הסדר הפשרה ההיסטורי בכותל המערבי, שזוכה לתמיכה קואליציונית רחבה. לא נאפשר למסע ההסתה של נתניהו ודרעי, שנובע ממניעים פוליטיים ואישיים צרים, להבעיר את הכותל ולהעמיק את הקיטוב בחברה הישראלי ובעם היהודי בארץ ובתפוצות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר