"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
לא בפעם הראשונה: קבר אלעזר הכהן שבשומרון חולל בצורה קשה
הבוקר התגלו כתובות גרפיטי בשפה הערבית שרוססו על מקום התפילה היהודי בכפר עוורתא • יו"ר ועדת המקומות הקדושים הרב יצחק דוד גרוסמן: "פונה ומבקש מכל גורם דת בכל מקום ואתר: שמרו נא על הקבר הקדוש"
קבר אלעזר הכהן בשומרון חולל. צילום: שלומה רבקה לוין

לא בפעם הראשונה: קבר אלעזר הכהן שבשומרון חולל בצורה קשה

הבוקר התגלו כתובות גרפיטי בשפה הערבית שרוססו על מקום התפילה היהודי בכפר עוורתא • יו"ר ועדת המקומות הקדושים הרב יצחק דוד גרוסמן: "פונה ומבקש מכל גורם דת בכל מקום ואתר: שמרו נא על הקבר הקדוש"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

הבוקר (רביעי) התגלה כי קברו של אלעזר הכהן בכפר עוורתא שבשומרון חולל על ידי כתובות גרפיטי בשפה הערבית שרוססו חלק גדול מאוד משטחו.

יו"ר ועדת המקומות הקדושים הרב יצחק דוד גרוסמן: "נדהמתי לראות את הפוגרום שנעשה בקברו של אלעזר הכהן, בנו של אהרן הכהן, בכפר עוורתא שבשומרון. אלעזר הכהן היה 'נשיא נשיאי הלוי', האדם החשוב ביותר בהיררכיה היהודית בזמנו, הכהן הגדול, ממשיך דרך הכהונה של אביו - אהרן הכהן, עליו אמרו חז"ל 'אוהב שלום ורודף שלום, אוהב את הבריות'.

"מקום קברו של אלעזר הכהן התקדש והוכר על ידי כל האומות, ולא רק היהודים, כמקום תפילה וסגולה. אין זו הפעם הראשונה שהקבר מחולל, ואני פונה ומבקש מכל גורם דת בכל מקום ואתר: שמרו נא על הקבר הקדוש, ומנעו מכאן ולהבא את חילולה. הבה ונדבק בדרכי אלעזר הכהן ואביו ונרבה שלום בעולם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו