"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בזכות תרומת נוצרים אוהבי ישראל: העלייה המרגשת של קבוצת היהודים לארץ

44 עולים מבריטניה הגיעו בימים האחרונים לישראל - קבוצת העולם הגדולה ביותר שהגיעה משם ב-15 השנים האחרונות • "נסייע לכל יהודי לחזור למולדתו ההיסטורית ולביתו בישראל"

,עודכן
0השמעה
יהודים מבריטניה עלו לישראל. צילום: עומרי דגן לסוכנות היהודית

קבוצה של 44 עולים מבריטניה הגיעה בימים אלה לישראל, במסגרת מבצע משותף לסוכנות היהודית ולשגרירות הנוצרית הבינלאומית בירושלים. מדובר בקבוצת העולים הגדולה ביותר שהגיעה מבריטניה ב-15 השנים האחרונות. העולים הגיעו בטיסה שאורגנה על ידי הסוכנות היהודית ומומנה על ידי השגרירות הנוצרית הבינלאומית, ארגון נוצרי ציוני המייצג נוצרים אוהבי ישראל מרחבי העולם.

עלייה מבריטניה לישראל,צילום: עומרי דגן לסוכנות היהודית

העולים שהגיעו כללו משפחות עם תינוקות לצד אנשים מבוגרים. הם עזבו את בריטניה, על רקע העלייה באנטישמיות וחוסר הביטחון לקהילות היהודיות ברחבי אירופה. מאז טבח 7 באוקטובר, לפני קצת פחות משנתיים,עלו לארץ45 אלף יהודים מרחבי העולם. סגנית נשיא השגרירות הנוצרית לענייני רווחה ועליה, ניקול יודר, ליוותה את העולים בטיסה: "זה היה אירוע מיוחד ומרגש. לראות את המשפחות יורדות מהמטוס, מלאות תקווה לחייהם החדשים במולדתם ההיסטורית היה דבר מעורר השראה".

השגרירות הנוצרית גייסה מיליוני שקלים כדי לסייע בהעלאת העולים, כחלק מפעילותה למען ישראל והעם היהודי, שהפכה לחיונית על רקע השבת השחורה. נשיא השגרירות הנוצרית, ד"ר יורגן בולר: "התמיכה בעלייה מבריטניה נועדה לבטא את תמיכתנו בעם היהודי בשעת המצוקה הקשה שהוא נמצא בה, עם התגברות האנטישמיות ברחבי העולם. נסייע לכל יהודי לחזור למולדתו ההיסטוריות ולביתו בישראל. זהו כבוד גדול עבורנו לתמוך בגל העלייה הגדול ביותר מבריטניה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר