"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עשרות אלפים כבר הורידו: הכירו את אפליקציית המוניות ה"יהודית" בצרפת
יהודי צרפת או תיירים שחוששים לעלות לנסיעות עם נהגים מקומיים? יש פתרון חדש ומהפכני - "Monite" • כל הפרטים על היישומון שהושק כבר בספטמבר, אך מתחיל לצבור תאוצה יותר ויותר: "יש פה בעיה ענקית"
מונית // אילוסטרציה. צילום: AFP

עשרות אלפים כבר הורידו: הכירו את אפליקציית המוניות ה"יהודית" בצרפת

יהודי צרפת או תיירים שחוששים לעלות לנסיעות עם נהגים מקומיים? יש פתרון חדש ומהפכני - "Monite" • כל הפרטים על היישומון שהושק כבר בספטמבר, אך מתחיל לצבור תאוצה יותר ויותר: "יש פה בעיה ענקית"

צח כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

צוברת תאוצה.אפליקציה שהושקה בחודש ספטמבר מתחילה להיות פופולרית יותר ויותר בקרב יהודי צרפת. הכירו את "Monite" - יישומון המוניות ה"יהודי".

מדובר באפליקציית נסיעה המשרתת נוסעים יהודים וזוכה כעת לחשיפה גדולה יותר בעקבות העלייה חדה בתקריות אנטישמיות במדינה. למעשה, השירות שלה מציע נהגים דוברי עברית או כאלו ש"מבינים את התרבות היהודית".

האפליקציה הושקה על ידי שלושה צרפתים-ישראלים וכעת כבר הגיעה למעל 15,000 משתמשים בערים הגדולות בצרפת כמו פריז, מרסיי, ליון וניס.

אילן עמר, ממייסדי האפליקציה אמר:"הרבה ישראלים אמרו לנו שנסיעה בחו"ל הפכה להיות מסובכת, שהם פחדו להגיד שהם באו מישראל וחשו קצת חוסר ביטחון".בעוד שהאפליקציה נועדה תחילה לתיירים ישראלים, האפליקציה משכה במהירות גם את האוכלוסייה היהודית בצרפת.

"האוכלוסייה היהודית בצרפת לא הייתה בהכרח המטרה הספציפית שלנו", אמר עמר, "אבל בסופו של דבר, האפליקציה הייתה משב רוח רענן עבור יהודי צרפת שחשים לא בטוחים. למרבה הצער, היא חושפת בעיה ענקית במדינה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...