"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"ספר תורה הוא בניגוד לנוהל": תיעוד - עימות בין נשות הכותל למאבטחים
בנשות הכותל טוענים לפגיעה בפרטיות, זאת לאחר שמאבטחי הכותל ערכו חיפוש בתיקי נשות הארגון, מה שהוביל למציאת ספר תורה • בקרן למורשת הכותל מסרו: "ניתן לאכוף את הנוהל האוסר הכנסה של ספרי תורה"

Loading...

"חדרו לפרטיות": עימות בין נשות הכותל למאבטחים

"ספר תורה הוא בניגוד לנוהל": תיעוד - עימות בין נשות הכותל למאבטחים

בנשות הכותל טוענים לפגיעה בפרטיות, זאת לאחר שמאבטחי הכותל ערכו חיפוש בתיקי נשות הארגון, מה שהוביל למציאת ספר תורה • בקרן למורשת הכותל מסרו: "ניתן לאכוף את הנוהל האוסר הכנסה של ספרי תורה"

חנן גרינווד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ארגון נשות הכותל הבהיר הבוקר (שישי) כי יפנה לבית משפט נגד הקרן למורשת הכותל, בטענה כי מאבטחיה ערכו חיפוש בתיקי נשות הארגון, מה שהוביל למציאת ספר תורה.

לפני כחודש פסק בית משפט כי מאבטחי הכותל יהיו אמונים על הבידוק רק "לשם שמירה על ביטחון הציבור מפני פעילות חבלנית עוינת ומפני אלימות". לטענת נשות הכותל, הצבת סדרנים לצד המאבטחים, שהשתתפו בהליך הבידוק הביטחוני מהווה גם היא הפרה בוטה של הוראות פסק הדין וחריגה מסמכות.

נשות הכותל (ארכיון), צילום: אורן בן חקון

"אנחנו נחזור לבית המשפט כדי שיאמר את דברו על ההפרות הבוטות של פסק הדין, שהוא למעשה הסדר פשרה לו הסכימה הקרן למורשת הכותל", נמסר.

הקרן למורשת הכותל המערבי: ״נשות הכותל הגישו תביעה אישית נגד רב הכותל והקרן למורשת הכותל המערבי, תביעה שנדחתה על הסף. בית המשפט שיקף את המציאות הקיימת בהתאם להחלטת בג"ץ, שבה המאבטחים הביטחוניים אוכפים את הביטחון, והסדרנים אוכפים את הנהלים. בית המשפט קבע כי הנוהל של אי הכנסת ספר תורה הינו נוהל חוקי. נשות הכותל הופכים את כישלונן לניצחונן. יצוין כי התביעה של נשות הכותל הוגשה לפני כשלוש שנים״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...