"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מזל של מתחילים

אחרי 40 שנים לפני המצלמה ושני פרסי אוסקר, השחקן דסטין הופמן יקבל את פרס "פריצת הדרך בתחום הבימוי" על סרטו הראשון כבמאי, "רביעייה"

,עודכן
צילום: אי.פי // בקרוב לצידו של אנתוני הופקינס. הופמן

דסטין הופמן, שבאוגוסט חגג יום הולדת 75, החליט שלאחר 40 שנים שבהן הופיע לפני המצלמה והפך לאחד השחקנים המוערכים והאהובים בהוליווד (פעמיים זוכה פרס האוסקר), הגיע הזמן לנסות את מזלו מאחורי המצלמה. הופמן, שסיים לא מכבר את בימוי סרטו הראשון, "רביעייה" (תרגום חופשי ל"Quartet"), יקבל בשבוע הבא, ב-22 באוקטובר, את פרס "פריצת הדרך בתחום הבימוי" בטקס פרסי הוליווד. בסוף דצמבר ייצא הסרט לבתי הקולנוע בהפצה מצומצמת.

הסרט מגולל את סיפורם של שלושה אנשים מבוגרים, זמרים לשעבר בלהקת אופרה, שגרים יחד בבית אבות למוסיקאים. בכל שנה מארגנים השלושה קונצרט חגיגי לציון יום הולדתו של המלחין ג'וזפה ורדי. במהלך ההכנות למופע הקרוב מפתיע אותם חבר מן העבר, שהיה חלק מהרביעייה. כמו כן, למקום מגיעה גרושתו של אחד הנגנים, והאינטראקציה בין החברים הופכת קשה ומסורבלת וגוררת לא מעט האשמות וגילוי סודות מהעבר.

הופמן גייס לסרטו את מגי סמית', השחקנית הבריטית הוותיקה, שאותה ראינו לאחרונה ב"מלון מריגולד האקזוטי", את מייקל גמבון, הלוא הוא פרופסור דמבלדור בסידרת סרטי הארי פוטר, את בילי קונולי ("האיש שתבע את אלוהים") ואת טום קורטני ("המלביש"). רונלד הרווד, שזכה בפרס האוסקר על כתיבת "הפסנתרן" של פולנסקי, עיבד את התסריט ממחזה שכתב.

בקרוב יחזור הופמן לשחק ויופיע לצידו של אנתוני הופקינס בסרט "The Song of Names", המבוסס על ספרו של נורמן לברכט. השניים מגלמים שני יהודים שנפגשים 40 שנה אחרי שדרכיהם נפרדו בתקופת מלחמת העולם השנייה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר