"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זוכת "האח הגדול": "ככל שאני מתקרבת לדת, אני חרדה פחות"

כוכבת הריאליטי שמקפידה לנהל שיח כן עם הגולשים הנחשפים לתכניה, נשאלה על התמודדותה עם חרדות וקשרה קשר ישיר בין הירידה בהתקפים לאמונה בבורא עולם

,עודכן
0השמעה
צילום: אורן בן חקון // בית "האח הגדול" 2020

תקוה גדעון פרצה לחיינו כשזכתה בעונה העשירית של "האח הגדול" בשנת 2020, ומאז הפכה למשפיענית דעתנית שונה בנוף, שלא נרתעת מהבעת דעתה במגוון רחב של תחומים.

גם אתמול (ראשון) בשעות הערב היא לא חרגה ממנהגה כשערכה עוד סבב של שאלות ותשובות עם 180 אלף עוקביה באינסטגרם, וסיפרה בפתיחות על ההתקרבות לדת כדרך להתמודדות עם מצבים של פחד וחוסר שקט נפשי.

הזוכה הגדולה של האח הגדול. תקוה גדעון,צילום: אוהד רומנו

"מה הטיפ הכי טוב שלך להתמודדות עם חרדה?", נשאלה גדעון. "יש כאלה שמתמודדים עם חרדה בזה שהם נותנים לה מקום, ויש כאלה עם כדורים (כמובן בהמלצת רופא), ויש כאלה שמבינים שכולם חווים את זה, המציאות לא מאפשרת אחרת. אני איפשהו באמצע", העידה על עצמה.

"השם מקשיב לי ואיתי תמיד"

"קודם כל אני בן אדם מאמין, אז אוטומטית זה מוריד ממני המון. ככל שאני מתקרבת לדת יותר, ככה אני חרדה פחות", הכריזה, ומיד לאחר מכן הסבירה את כוונותיה. "מתקרבת לדת מבחינתי זה לא מה שאני לובשת או אם אני שומרת שבת, זו פשוט הידיעה שהשם מקשיב לי ואיתי תמיד".

תקוה גדעון בפוסט שאלות-תשובות עם העוקבים,צילום: צילום מסך

בהמשך דבריה סיפרה על דרכים נוספות שלה להילחם במצב הנפשי. "מעבר לזה אני מטופלת אצל פסיכולוגית כשצריך. עצם השיתוף יגרום לך להיות חרדה פחות", ייעצה. "מספיק שתדברי עם חברה ותביני שלכולם יש חרדות, וזה דבר טבעי".

לא צריך כדורים בשביל לשחק לאנשים במוח

לסיכום הוסיפה לקראת סוף התשובה: "הרבה פעמים אני נותנת לחרדה מקום, ויום למחרת אומרת לה 'יאללה, מספיק לך', ומרימה את עצמי. לא נותנת לה להוריד אותי. גם אם זה קשה, אני עובד על עצמי, וזה פשוט עובד לי".

אולי בהמשך ישיר לשאלה הקודמת, גדעון נתבקשה להתייחס גם לעניין החלוקה לכאורה של כדורים פסיכיאטריים מצד ההפקה למתמודדים. "אני לא יודעת לענות באופן גורף על כל העונות, כי אני זוכרת שהיה מישהו לפני שנים שתבע את ההפקה וזכה (כש'האח' שודר ב-12). בעונה שלי לא היו כדורים פסיכיאטרים. לא צריך כדורים בשביל לשחק לאנשים במוח. בית סגור, אפס שליטה, זה מספיק".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר