הממשלה אישרה היום (שישי) את ביטול הדרישה להצגת "תו ירוק", למעט במקומות שבהם קיים סיכון גבוה במיוחד להדבקה.
המקומות שבהם עדיין יידרש להציג את התו הירוק: אולם או גן לשמחות ואירועים, מועדון או דיסקוטק, מקום לעריכת כנסים הכוללים הגשה או מכירה של מזון ומקום שמתקיימת בו פעילות תרבות שאינה בהושבה בלבד.
בנוסף, אושר ביטול מגבלות התפוסה המותרת במקום שפועל בתו הירוק, ביטול מגבלת ההתקהלות הכללית, ביטול הדרישה לקביעת מרחק של 1.5 מטר בין שולחנות באזור הישיבה בשטח פתוח של בית אוכל.
בנוסף, הממשלה אישרה במשאל טלפוני את הארכת תקנות החינוך בעניין חובת עטיית מסיכה וכניסת עובד לא מחוסן/לא מחלים למוסד חינוכי שאינו מוסד להשכלה גבוהה, בכפוף להצגת אישור תוצאה שלילית בבדיקת אנטיגן מוסדית, מדי 84 שעות. ההחלטה תיכנס לתוקף ביום שני, 7/2/2022, בכפוף לאישור ועדת החינוך של הכנסת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו