"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ירידה במספר החולים קשה החדשים ביום

סיבה לאופטימיות? ביומיים האחרונים ירד מספר החולים קשה החדשים ביום ל-115, לעומת ימים קודמים שבהם היה יותר מ-140 • 8.4% מהבדיקות נמצאו חיוביות

,עודכן
עומס במחלקת הקורונה בביה"ח שערי צדק // צילום: אורן בן חקון // עומס במחלקת הקורונה בביה"ח שערי צדק

האם מתחילים לראות את השפעות החיסון בשטח ?ביומיים האחרונים (שבת וראשון) נרשמה ירידה במספר החולים קשה החדשיםביום ל-115 איש. לעומת יותר מ-140 איש שאפיין את הימים קודם לכן.

מנתוני משרד הבריאות שפורסמו הערב (ראשון) עולה כי אתמול זוהו 2,629 נדבקים בנגיף, שהם 9.4% מתוך 28,048 בדיקות חדשות שנערכו.היום עד כה זוהו 2,432 נדבקים חדשים, שהם 8.4% מתוך 29,004 בדיקות חדשות שנעשו.

מספר הנדבקים בנגיף הקורונה מאז תחילת המגפה עומד על 688,934 איש. כיום יש בישראל 70,371 חולים פעילים. מספר האנשים המאושפזים בבתי החולים עומד על 1,719.
מספר החולים במצב קשה הוא 1,102, כאשר 333 מתוכם מונשמים ו-410 מוגדרים במצב קריטי.מספר אנשי הצוות שמצויים בבידוד עומד על 2,114, כאשר 148 מתוכם רופאים ו-557 אחיות.היום נפטרו 14 בני אדם מקורונה. מספר הנספים במגפה עד כה עומד על 5,097 בני אדם.מספר המתחסנים במנה ראשונה עומד על 3,471,017 איש, שהם 37.67% מכלל הישראלים. במנה שנייה התחסנו עד כה 2,074,146, שהם 22.51% מכלל הציבור.מבין קבוצות גיל הסיכון של 50 ומעלה לפחות 70% התחסנו במנה הראשונה.טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר