"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי מודרנה ופייזר: מנת דחף גם לחיסון של ג'ונסון אנד ג'ונסון

הוועד המייעץ למנהל התרופות האמריקני צפוי להמליץ על מנה שנייה של החיסון של חברת התרופות • בחברה מקווים שיעילות החיסון תעלה ל-94% אחרי קבלת הבוסטר

,עודכן
0השמעה
חיסון לקורונה של ג'ונסון אנד ג'ונסון, צילום: רויטרס

הוועד המייעץ למנהל התרופות האמריקני החליט הערב (שישי) להמליץ לממשל האמריקני לחסן במנה נוספת את המחוסנים בני ה-18 ומעלה בחיסון של חברת ג'ונסון אנד ג'ונסון נגד קורונה. להבדיל מהחיסונים של חברות פייזר ומודרנה, עד כה החיסונים של ג'ונסון אנד ג'ונסון ניתנו במנה אחת ולא בשתיים.

ההחלטה להמליץ על החיסון התקבלה פה אחד בין 19 חברי הוועד המייעץ של מנהל התרופות. על פי ההמלצה, את מנת הדחף יש לתת חודשיים אחרי המנה הראשונה. עתה על המנהל לבחור האם לקבל את המלצת הוועד המייעץ, ועם יעשה כך – המרכז למניעת מחלות בארה"ב ייתן את דעתו בנושא גם כן.

בחברת התרופות מקווים מנת הדחף תעלה את יעילות החיסון ל-94 אחוזים, ומציינים כי השפעת החיסון לא אמורה לדעוך באותו הקצב כמו חיסוני החברות היריבות. עם זאת, מומחים טוענים כי החיסון של החברה הוא יעיל פחות משל יריבותיה.

אתמול אישר הוועד המייעץ למנהל התרופות לאשר מנת דחף של חברת מודרנה גם כן. גורמים מקצועיים בארצות הברית נתונים ללחץ המערכת הפוליטית לאפשר מתן של מנות דחף על מנת לבלום את התפשטות וריאנט הדלתא במדינה, לאחר שיותר מ-700 אלף בני אדם מתו בארצות הברית כתוצאה ממגפת הקורונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר