"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
בתוך עשרה ימים

מקרה שני בבי"ח שערי צדק: בת 14 חולת קורונה במצב קשה

הנערה הובהלה הבוקר למרכז הרפואי בירושלים בעקבות החמרה במצבה, וכעת היא נמצאת בסכנת חיים • מנהל היחידה לטיפול נמרץ ילדים בביה"ח: "תמונת הריאות מעידה על אי ספיקה ריאתית אקוטית, אנו מרכזים את מרב המאמצים לייצוב נשימתה"

,עודכן
0השמעה
מחלקת הקורונה בבית החולים שערי צדק, צילום: אורן בן חקון

מקרה חריג נוסף של מחלת קורונה קשה בנערה שלא התחסנה:צעירה בת 14, לא מחוסנת וללא מחלות רקע, פונתה לפנות בוקר (שני) אל המרכז הרפואי שערי צדק בעקבות החמרה במצבה הבריאותי, בשל מחלת קורונה קשה. הנערה, המאושפזת במחלקה לטיפול נמרץ ילדים, אובחנה עם מחלה ריאתית קשה ועם אי-ספיקה ריאתית. בבית החולים ציינו כי הנערה נמצאת בסכנת חיים.

"הנערה מטופלת בתרופות המותאמות למחלת קורונה קשה ונתמכת נשימתית", אמר ד"ר ז׳אק בראון, מנהל היחידה לטיפול נמרץ ילדים בשערי צדק. "תמונת הריאות מעידה על אי ספיקה ריאתית אקוטית. אנו מרכזים את מרב המאמצים לייצוב הנשימה, וממשיכים במעקב רציף אחר ההתפתחויות במטרה למנוע הידרדרות מהירה נוספת".

ד"ר משכית בר מאיר, מנהלת היחידה למחלות זיהומיות בילדים במרכז הרפואי, הוסיפה כי "מפרוץ המגפה ראינו מעט מאוד מקרים של תחלואה נשימתית משמעותית בילדים. זהומקרה שני נוסף, בעשרה ימים, של תחלואה נשימתית קשה עם צורך בהנשמה לא חודרנית - שעד כה ראינו רק במבוגרים - בנערים בריאים ללא מחלות רקע, כאשר בשני המקרים הם אינם מחוסנים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר