"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תחזית משרד הבריאות: 2,400 חולים במצב קשה בחודש הבא

בדיון של ראש הממשלה עם ראשי מערכת הבריאות, הוחלט לאשר תוספות תקנים של אנשי רפואה על פי תרחישים שונים • הערכה: בסוף אוגוסט צפויים 1,200 חולים במצב קשה • ב-17:00: קבינט הקורונה יתכנס

, עודכן
0השמעה
מחלקת קורונה בשערי צדק (ארכיון), צילום: אורן בן חקון

תוספת של מאה תקני רופאים, 500 תקני אחיות ו-200 עובדי מקצועות הבריאות ומנהל ומשק עד ה-20 באוגוסט עם הגעה ל-600 חולי קורונה במצב קשה, זוהי אחת מההחלטות שהתקבלו אתמול (שלישי) על ידי ראש הממשלה נפתלי בנט בתיאום עם שר הבריאות ניצן הורביץ.

מדובר בתוספת כוח האדם שעלותה 2-1.5 מיליארד שקל. בשלב הבא ב-30 באוגוסט, מעריכים במשרד הבריאות כי מספר החולים יזנק ל-2,400 מאושפזים, מהם 1,200 במצב קשה. בשלב זה תהיה תוספת נוספת של מאה רופאים, 500 אחיות ו-200 עובדי מנהל משק ומקצועות הבריאות.

לפי התחזית המדאיגה של משרד הבריאות, ב-10 בספטמבר צפויים 4,800 מאושפזים, מהם 2,400 חולים במצב קשה ותהיה תוספת נוספת וזהה.

עלייה משמעותית בנוגדנים למושתלים שחוסנו בשלישית // צילום: דוברות בילינסון

ההחלטות ננקטו מתוך הבנה במשרד הבריאות שהם לפני תקופה ארוכה של התמודדות עם הקורונה. כזכור, אתמול ערך ראש הממשלה בנט דיון בנוגע להגדלת הקיבולת של מערכת הבריאות, כחלק מהמאמצים למנוע סגר. בדיון השתתפו שר הבריאות וראשי מערכת הבריאות.

ב-17:00 קבינט הקורונה צפוי להתכנס מחדש.

נכון להיום בבוקר, במערכת הבריאות מאושפזים 400 חולי קורונה במצב קשה. נכון לצהריים (רביעי) נפטרו ארבעה חולים במצב קשה כשאתמול נפטרו 11 מאושפזים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר