"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שיא המאומתים זה חודשיים, רה"מ בנט יבקר בנתב"ג ויקיים דיון מיוחד

125 ישראלים אובחנו אתמול בקורונה • התחלואה במערכת החינוך: 80 תלמידים ושבעה אנשי צוות חיוביים • בין הנדבקים: שתי חיילות ועובדת צה"ל • הורוביץ: "הקנס על הפרת בידוד יהיה 5,000 שקלים"

,עודכן
0השמעה
רה"מ נפתלי בנט // צילום: אורן בן חקון

החשש מהתפרצות תחלואה נוספת:רה"מ נפתלי בנט יקיים הערב (שלישי) סיור בנתב"ג ודיון מקצועי יחד עם שר הבריאות ניצן הורוביץ ושרת התחבורה מרב מיכאלי, ובסופו יימסרו הצהרות לתקשורת.

משרד הבריאות עדכן מוקדם יותר כי אתמול אובחנו בקורונה 125 ישראלים מתוך 43,749 בדיקות חדשות - הנתון הגבוה ביותר שנרשם מאפריל האחרון. שיעור הבדיקות החיוביות הוא 0.3%. בין המאומתים: 80 תלמידים ושבעה אנשי צוות. שמונה מכלל החיוביים חזרו מחו"ל.

במועצת בנימינה-גבעת עדה כשלעצמה, שנחשבת ל"יישוב צהוב", יש סך הכל 90 מאומתים וכמעט 1,000 מבודדים.

בתוך כך, שר הבריאות הורוביץ ביקר היום במרכז לבריאות הנפש אברבנאל והצהיר כי "פרצת נתב"ג תיסגר". הוא הוסיף כי "היו תקנות שהממשלה הקודמת קיבלה על נסיעה למדינות מסוכנות, אך לא היה שום מנגנון פיקוח. החלטנו בדיון אצל רה"מ להגדיל את הפיקוח. מי שנוסע צריך לדעת שהוא מסכן את כולנו".

השר הורוביץ, היום,גדעון מרקוביץ'

לדבריו, "ההדבקה קורית בגלל אנשים שמפירים את הבידוד. הקנס יהיה 5,000 שקלים. אנשים צריכים לקחת אחריות חברתית".

לצד כל זאת, שתי חיילות ועובדת צה"ל אובחנו בנגיף ביממה האחרונה, לאחר תקופה ארוכה של אפס נדבקים בצבא.

בציוץ שפרסם הבוקר צה"ל בטוויטר נכתב כי שלוש החולות נדבקו על אף שחוסנו. "שלושתן נכנסו לבידוד לפי הנחיות משרד הבריאות ויתקיים דיגום ביחידות הנדרשות", נכתב. "צה"ל ימשיך לפעול לשמירת בריאות משרתיו".

תור לבדיקות בנתב"ג (למצולמים אין קשר לידיעה) // צילום: חו"ל מהודר

מנכ"ל משרד הבריאות, פרופ' חזי לוי, התייחס למצב התחלואה בראיון לגל"צ. "אנחנו רואים שחלק ניכר מהמבוגרים שנדבקו הם מחוסנים", אמר. "נגיע למנה שלישית, מניח שזה יקרה איפשהו בתחילת השנה הבאה"

השתתפו בהכנת הידיעה: מיטל יסעור בית-אור, אסף גולן, אריאל כהנא, לילך שובל וירון דורון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר