"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משרד הבריאות מתריע: חולה חצבת טס מניוארק לנתב"ג
לפי החקירה האפידמיולוגית, מדובר בטיסת אל על מספר LY026, שהמריאה בשעה 21:15 • במשרד קוראים לנוסעים שהיו על הטיסה לוודא כי הם מחוסנים בהתאם להנחיות ומזהיר קבוצות סיכון
חולה חצבת טס מניוארק לנתב"ג. צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

משרד הבריאות מתריע: חולה חצבת טס מניוארק לנתב"ג

לפי החקירה האפידמיולוגית, מדובר בטיסת אל על מספר LY026, שהמריאה בשעה 21:15 • במשרד קוראים לנוסעים שהיו על הטיסה לוודא כי הם מחוסנים בהתאם להנחיות ומזהיר קבוצות סיכון

מיטל יסעור בית-אור
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

משרד הבריאותעדכן כי חולה חצבת שהה בטיסה שהמריאה מ־ניוארקל־נמל התעופה בן גוריוןביום ראשון 15 בפברואר 2026. לפי החקירה האפידמיולוגית שנוהלה בלשכת הבריאות המחוזית בירושלים, מדובר בטיסתאל עלמספר LY026, שהמריאה בשעה 21:15 ונחתה ביום שני בשעה 14:30.

במשרד קוראים לנוסעים שהיו על הטיסה לוודא כי הם מחוסנים בהתאם להנחיות. נשים הרות שאינן מחוסנות בשתי מנות, אנשים עם דיכוי חיסוני ותינוקות מתחת לגיל שנה ששהו לטיסה - מתבקשים לפנות ללשכת הבריאות באזור מגוריהם כדי לשקול קבלת חיסון סביל.

חצבת (אילוסטרציה), צילום: Aleksandr Finch / שאטרסטוק

עוד נמסר כי מי שאינם חשים בטוב או מפתחים תסמינים מתבקשים להימנע מהגעה לאירועים המוניים ולמקומות ציבוריים. במקרה של צורך בהגעה למרפאה או לחדר מיון, יש לתאם הגעה מראש ולעדכן את הצוות הרפואי.

חצבת היא מחלה נגיפית מדבקת מאוד המתבטאת בחום, חולשה, נזלת ופריחה, ועלולה לגרום לסיבוכים קשים ואף מסכני חיים. במשרד הבריאות מדגישים את חשיבות ההתחסנות לפי תוכנית חיסוני השגרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...