דני אבדיה חוגג עם חברים, הלילה

"דני אבדיה הפך להיות שחקן הרבה יותר החלטי"

אחרי הניצחון על גולדן סטייט, הישראלי של וושינגטון מקבל מחמאות על עוד הופעה טובה (14 נקודות) • ב"אתלטיק" ציינו: "דני מוכיח שהוא כל הזמן בתהליך צמיחה" • ווס אנסלד ג'וניור: "היכולת שלו סימן נהדר עבורנו"

דני אבדיה המשיך לפנות בוקר (שני) את התקופה שלו עם משחק שלישי בדאבל פיגרס, כשרשם 14 נקודות בניצחון הביתי של וושינגטון על גולדן סטייט, 115:123. הישראלי קיבל 28 דקות וסיים עם אחוזים טובים מהשדה (5 מ-9 מהשדה, 3 מ-4 משלוש, 1 מ-2 מהעונשין), 7 ריבאונדים, 4 אסיסטים, חטיפה ושני איבודים.

אבדיה, שעדיין לא החמיץ משחק אחד בעונה הנוכחית, סייע לוויזארדס לרשום ניצחןן שני ברציפות, ולשפר את המאזן הקבוצתי ל-42:32 כל זאת ללא בראדלי ביל וקייל קוזמה הפצועים. מנגד, גולדן סטייט רשמה הפסד חמישי בששת משחקיה האחרונים והיא עדיין במקום השלישי במערב, כשדאלאס רק שני משחקים מאחור.

בסיום המשחק, המאמן ווס אנסלד ג'וניור התייחס לגרף השיפור במשחקו של אבדיה: "אני לא חושב שכל פעם דני יעמיד ממוצעים של דאבל דאבל, אבל הוא תמיד יוכל להגיע למצבי קליעה טובים, למצוא את חבריו במצבים פנויים, אלו דברים שיש לו עליהם שליטה. היכולת של אבדיה היא סימן נהדר עבורו ועבורנו".

גם ב"אתלטיק" לא פספסו את ההופעה הטובה של הישראלי, כשהכתב ג'וש רובינס ציין: "אין ספק שדני אבדיה הפך להיות שחקן הרבה יותר החלטי. הוא מקבל החלטת טובות ואחרי שיא הקריירה שלו, הוא רשם לעצמו עוד הופעה טובה. יש לו מספרים טובים, וקבלת ההחלטות שלו רק מוכיחה שהוא כל הזמן צומח".

דני אבדיה דוהר קדימה, הלילה מול גולדן סטייט, צילום: רויטרס

אבדיה עצמו בראיון לרשת "NBC" סיפר על ההרגשה לשחק עם הרכש החדש קריסטפס פורזינגיס, שסיים עוד משחק אפקטיבי עם 23 נק': "האמת שלא כל כך הכרתי את היכולות שלו לפני שהוא הגיע לכאן, אבל בפעם הראשונה שראיתי אותו אמרתי 'וואו, הוא פשוט ענק'. לא הבנתי מה שהוא יכול לעשות עם הגובה שלו. זה כל כך מרשים. הוא מוסיף לנו כל כך הרבה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...