"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התפקיד החדש של דני אבדיה: "הראה סימנים חיוביים"

בוושינגטון אהבו לראות את הכדור בידיים של הישראלי: "מסוג המהלכים שהפכו אותו לסחורה כל כך חמה לפני דראפט 2020" • בראדלי ביל סיפר: "דני תמיד רוצה ללמוד. העתיד שלו ורוד מאוד"

,עודכן
0השמעה
אבדיה בהגנה מול יוסטון, צילום: AP

וושינגטון וויזארדס ספגה הלילה (בין שני לשלישי) הפסד מביך במיוחד, כאשר איבדה יתרון של 23 נקודות בדרך לתבוסה לקבוצה החלשה בליגה, יוסטון רוקטס.

דני אבדיה עלה מהספסל וסיפק מחצית ראשונה טובה שבה חילק כמה אסיסטים יפים, אך במחצית השנייה התקשה כמו כל קבוצתו וסיים עם 7 נקודות (2/8 מהשדה, 0/3 לשלוש, 3/4 מהקו), 9 ריבאונדים, 4 אסיסטים, חסימה ושתי חטיפות.

בתקשורת המקומית עסקו בין היתר ביכולת של אבדיה להוביל כדור ולנהל משחק, שבאה לידי ביטוי במשחק מול יוסטון.

The@WashWizardsenter halftime up 12 on the Rockets, in part because of plays like THIS 👀#DCAboveAllpic.twitter.com/FdG8rt7wTT

— NBC Sports Wizards (@NBCSWizards)March 22, 2022

"בעוד וושינגטון מתמקדת בפיתוח השחקנים כשסיומה של עונת 2021/22 מתקרבת, דני אבדיה הראה הלילה כמה סימנים חיוביים כרכז מוביל כדור במהלך המשחק", כתב צ'ייס יוז מרשת NBC בטור ניתוח המשחק שהוא מפרסם. "היו לו 7 נקודות, 9 ריבאונדים ו-4 אסיסטים, כולל סדרה של מסירות חדות ויצירתיות. אלה היו סוג המהלכים שהפכו את אבדיה לסחורה כל כך חמה לפני דראפט 2020".

אבדיה הלילה ביוסטון,צילום: USA TODAY Sports

יוז ממשיך: "יש לאבדיה יכולות ייחודיות כמוביל כדור וכמוסר בגובה 2.06 מ', כאלה שהוא עדיין לא הצליח לנצח ברמת NBA, אבל הלילה הוא הראה שהוא יכול לספק זאת במגוון מצבים. והיו מהלכים נוספים שבהם אבדיה דחף את הכדור במהירות להתקפה ודברים טובים קרו".

Some really nice playmaking from Deni Avdija tonight. Threw a lob to Gafford in a pick-and-roll, just found Porzingis for an easy dunk on the fastbreak.

— Chase Hughes (@ChaseHughesNBCS)March 22, 2022

כוכב הקבוצה בראדלי ביל, שנפצע בפברואר וגמר את העונה, שיתף בתחושות שלו כצופה מהצד בהתפתחות של הישראלי הצעיר. "דני לא יושב שם ואומר 'אני לא יכול לעשות את זה', הוא לא נועל את עצמו בתוך קופסה. הוא רוצה ללמוד, הוא שואל מיליון שאלות והוא מקבל על עצמו אתגרים. אני מחשיב אותו תמיד כאחד משחקני ההגנה הטובים ביותר שלנו. הוא גדול, יש לו סייז והוא מנצל אותו. העתיד שלו ורוד מאוד".

דני מול יוסטון:
7 נק', 9 ריב', 4 אס' ב-24 דקותpic.twitter.com/eObngLF0Al

— Washington Wizards 🇮🇱 (@washwizardsil)March 22, 2022
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר