כמעט חודש חיכתה וושינגטון לבכורה של קריסטפס פורזינגיס, והלילה (בין ראשון לשני) היא קיבלה אותו בגדול.
הלטבי לבש את מדי הוויזארדס, קלע 25 נקודות וסחף את קבוצתו החדשה ל-123:133 על אינדיאנה. על זה גבירותי ורבותי, ב-21:19 דקות בלבד על הפרקט. קייל קוזמה הוסיף 23 נקודות משלו, והניצחון הזה הגיע בעיקר בזכות הרבע השלישי, שבו קלעו הוויזארדס לא פחות מ-39 נקודות ב-61 אחוז(!).
ההצגה של פורזינגיס לא באה על חשבון אחרים. לא פחות משבעה שחקנים קלעו בספרות כפולות, ביניהם הכוכב הישראלי דני אבדיה, שצלף 10 נקודות, הוריד 7 ריבאונדים, חילק 3 אסיסיטים ב-31 דקות. אבדיה גם היה חתום על אחד מהמהלכים היפים במשחק, ולא פחות חשוב - מכריעים. כשנותרו 1:41 דקות לסיום הוא הוביל מתפרצת, חדר לסל, ומצא את חברו החדש פורזינגיס שסיים בהאלי-הופ מרשים.
וושינגטון שיפרה את מאזנה ל-34:29, והיא במקום העשירי במזרח, שמוביל לפליי-אין. היא רחוקה שני משחקים מעל ניו יורק ניקס שמתחתיה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
