"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סגן שר החוץ רול: "הקהילה היהודית לא שלמה בלי יהדות התפוצות"

באירוע שקיים רול עם צעירים שהגיעו ארצה במסגרת ארגון "מסע", אמר רול כי "מבחינתי, משפחת התפוצות היא אחת מהקהילות בישראל" • זאב גיטלסון, צעיר אוסטרלי שהגיע לישראל לאחר "שומר החומות", אמר כי המבצע הצבאי גרם לו להבין את חשיבות הלגיטימציה של ישראל

,עודכן
0השמעה
ח"כ עידן רול מארח עולים חדשים בסוכה של משרד החוץ, צילום: שלי צוקרמן

צעירים יהודים מרחבי העולם התארחו היום (ראשון) בסוכת משרד החוץ, באירוע שנערך על ידי סגן שר החוץ, ח"כ עידן רול.

הצעירים הגיעו ארצה בחודש האחרון ממדינות כמו הודו, ארה"ב, אוסטרליה ובוליביה, במסגרת מתווה מיוחד שאושר על ידי הממשלה, במטרה להתנדב בערי הפריפריה החברתית והגיאוגרפית בארץ.

ח"כ עידן רול מארח עולים חדשים בסוכה של משרד החוץ,שלי צוקרמן

במהלך המפגש בסוכה, זאב גיטלסון מאוסטרליה, המשתתף בתוכנית "מסע מתנדבים" של ארגון מסע, סיפר כי החליט להגיע ארצה לאחר מבצע "שומר החומות", אחרי שהבין את חשיבות מסר הלגיטימציה של ישראל. סיפורים דומים נאמרו על ידי האנה הארט מקליבלנד שבארה"ב, שסיפרה שהיהודים בעיר הולדתה נאלצים להסתיר את יהדותם, ואלכס סנדלר מברמינגהם שבאנגליה, שספג הערות אנטישמיות רבות.

בתום המפגש, אמר ח"כ רול: "אנחנו כולנו משפחה אחת, משפחת התפוצות. כמי שאחראי על התדמית של ישראל בעולם, התחלתי לשבת סביב השולחן עם קהילות רבות, יהודיות ולא יהודיות, כדי לדבר על התדמית של ישראל, ומבחינתי אתם אחת מהקהילות האלו. אנחנו רוצים לראות איך תוכלו להיות חלק מהקהילה ממש כמו ארבעת המינים, שלכל אחד מהם יש משמעות והם לא יכולים לעמוד בנפרד, כך גם הקהילה היהודית לא שלמה בלי יהדות התפוצות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר